Νέο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό στις 5 το απόγευμα για τον κορονοϊό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό στις 5 το απόγευμα για τον κορονοϊό
Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες.

Ένα νέο διάγγελμα αναμένεται να κάνει σήμερα, Τρίτη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με θέμα την πανδημία του κορονοϊού που έχει θέσει υπό ειδικό καθεστώς τη χώρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες, για τις εξελίξεις στο σοβαρό πρόβλημα του Covid-19.

Κικίλιας: Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τη χώρα και την εξάπλωση του κορονοϊού, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να δείξουν ατομική και συλλογική ευθύνη.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε:

«Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες και όλοι πρέπει να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη. Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που κινδυνεύουν απ' αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider