Bloomberg για Ευρωεκλογές: Θα είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη Τσίπρα;

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bloomberg για Ευρωεκλογές: Θα είναι η αρχή του τέλους για τον Αλέξη Τσίπρα;
«Ένα απρόσμενα ικανοποιητικό ή, στον αντίποδα, κακό, εκλογικό αποτέλεσμα για τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να τον οδηγήσει στην προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών, ακόμη και τον Ιούνιο», προβλέπει το Bloomberg.

«Ένα απρόσμενα ικανοποιητικό ή, στον αντίποδα, κακό, εκλογικό αποτέλεσμα για τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να τον οδηγήσει στην προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών, ακόμη και τον Ιούνιο, ήτοι πολύ νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του, τον ερχόμενο Οκτώβριο».

Τα ανωτέρω υποστηρίζει το Bloomberg, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει την «επόμενη μέρα» για κάθε ευρωπαϊκή χώρα, την επαύριο των Ευρωεκλογών.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, το πρακτορείο δεν αποκλείει την πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών, γεγονός που, όπως εξηγεί, θα βάλει τέλος σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, η οποία, μάλιστα, χαρακτηρίστηκε από νέο γύρο εντάσεων με τους πιστωτές.

«Η διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών στην Ελλάδα μπορεί, επίσης, να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τον Αλέξη Τσίπρα ή ακόμη και να επιβεβαιώσει τις επιλογές του», γράφει το Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider