«Δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία. Διοίκηση με τους εργαζομένους, χωρίς παρωπίδες, και μακριά από πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους. Αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης που χρειάζεται ο Δήμος», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Σας έχουμε ανάγκη, σας θέλουμε συμμάχους. Πλέουμε στο ίδιο καράβι και μπορούμε μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα κάνοντας μια νέα αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων.

«Δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία. Διοίκηση με τους εργαζομένους, χωρίς παρωπίδες, και μακριά από πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους. Αυτό είναι το νέο μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης που χρειάζεται ο Δήμος», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης. «Ρωτήστε τους συναδέλφους σας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Δήμο Καρπενησίου και θα σας πουν ακριβώς πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τη διοίκηση. Δεν πιστεύουμε στη λογική των φέουδων και των καπετανάτων», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Πηγή: Reader.gr