Απειλεί με παραίτηση ο Δανέλλης αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απειλεί με παραίτηση ο Δανέλλης αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών
Απειλές για παραίτηση από τον Δανέλλη του Ποταμιού αν το κόμμα του δεν ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Να παραιτηθεί απειλεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, αν το κόμμα του αλλάξει στάση σχετικά με την ψηφοφορία επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ FM, σημείωσε πως «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας, δεν θα μας βγει σε καλό». Οι δηλώσεις του Σπύρου Δανέλλη, έρχονται στον απόηχο της αντιπαράθεσης που άνοιξε μεταξύ Ποταμιού και κυβέρνησης την Κυριακή, σχετικά με δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη που θεωρήθηκαν στροφή και αλλαγή στάσης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ερωτώμενος σχετικά, ο Σπύρος Δανέλλης πάντως, είχε διαφορετική εκτίμηση λέγοντας «οι δηλώσεις Θεοδωράκη με καθησυχάζουν ότι δεν αλλάζουμε άποψη με το όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι για το Εθνικό Συμφέρον η απόφαση αυτή».

Κληθείς να να σχολιάσει τη στάση του Ζόραν Ζάεφ που πυροδότησε αρχικά την αντιπαράθεση, σημείωσε πως «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα».

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη; Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider