Επιδοματικό πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια στους μικρομεσαίους της Αττικής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιδοματικό πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια στους μικρομεσαίους της Αττικής
O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη και μέλη του ΔΣ.

Επιδοματικό πρόγραμμα ύψους 200 εκατ. ευρώ το οποίο απευθύνεται στοχευμένα στις πληττόμενες επιχειρήσεις της Αττικής ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΕΣΑ Σταύρο Καφούνη και μέλη του ΔΣ.

Ο κ. Καφούνης ευχαρίστησε για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων στην Πλάκα, καθώς με πρόσφατη απόφαση της περιφέρειας Αττικής οριοθετήθηκε η περιοχή που δραστηριοποιούνται τα αμιγώς τουριστικά καταστήματα της πόλης, μετέφερε την αγωνία του εμπορικού κόσμου της Αθήνας για την κατάσταση που επικρατεί στο εμπόριο και ειδικότερη αναφορά έγινε στα ειδικά προβλήματα της αγοράς του κέντρου.

Στήριξη των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας

Όπως επισημαίνει ο ΕΣΑ από την πλευρά του, «ο Περιφερειάρχης απαντώντας στην αγωνία του εμπορικού κόσμου, ανακοίνωσε από την έδρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αθήνας το γιγαντιαίο επιδοματικό πρόγραμμα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, που απευθύνεται στοχευμένα στις πραγματικά πληττόμενες επιχειρήσεις της Αττικής».

Τέλος ο κ. Καφούνης, πρότεινε την πλήρη στήριξη των επιχειρήσεων με κύριο κριτήριο την πτώση του τζίρου, τη συνεργασία στα θέματα ασφάλειας και υποδομών της πρωτεύουσας, όπως και στον συντονισμένο σχεδιασμό δράσεων με τον Δ. Αθηναίων, για την προβολή της πόλης και την προσέλκυση επισκεπτών - καταναλωτών στη πολύπαθη Αθηναϊκή αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Μείωση ενοικίων για το λιανεμπόριο πριν να είναι αργά

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider