OEE: Webinar για τους δανειολήπτες πρώτης κατοικίας και το Πρόγραμμα Γέφυρα στις 14 Σεπτεμβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
OEE: Webinar για τους δανειολήπτες πρώτης κατοικίας και το Πρόγραμμα Γέφυρα στις 14 Σεπτεμβρίου
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, πάντα κοντά στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, διοργανώνει ενημερωτικό webinar για το πρόγραμμα Γέφυρα.

Πώς θα επιδοτηθούν τα δάνεια με υποθήκη πρώτης κατοικίας όσων έχουν πληγεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση της πανδημίας; Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Γέφυρα;

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, πάντα κοντά στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, διοργανώνει ενημερωτικό webinar για το πρόγραμμα Γέφυρα, με θέμα: «Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19», Ν.4714/2020 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ).

Το webinar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 - 20:30, με εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος θα απαντήσει και σε ερωτήματα του κοινού.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών,

Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.

Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά (με τη διαδικασία του Live Streaming) από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (https://www.youtube.com/user/oikonee) και μέσω της σελίδας του ΟΕΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/oikoneegr).

Ερωτήματα μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider