Γεωργιάδης: Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Ιούνιο θα αποκατασταθούν όλες οι πτήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Ιούνιο θα αποκατασταθούν όλες οι πτήσεις
«Είμαστε πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει», σχολίασε για το ρυθμό άρσης των μέτρων ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η οικονομία πάει καλύτερα από το αναμενόμενο», δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημειώνοντας πως «επανερχόμαστε σιγά σιγά σε μια κανονικότητα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι υπεγράφη η ΚΥΑ για την κατανάλωση αλκοόλ στις παραλίες, όχι όμως και για τη μουσική.

«Είμαστε πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει», σχολίασε για το ρυθμό άρσης των μέτρων, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως «κανείς δεν περίμενε ότι θα ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία, αφού αυτό εξαρτάται από το άνοιγμα των πτήσεων».

«Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον Ιούνιο θα αποκαταστήσουμε τις πτήσεις με όλες τις χώρες», συμπλήρωσε.

«Όλοι εργαζόμαστε για να πάνε καλά τα πράγματα. Και στην οικονομία πάμε καλύτερα από το αναμενόμενο, ανταποκρίνεται η οικονομία και αυτό φαίνεται στις αξιολογήσεις. Αν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, μπροστά μας διαγράφεται μέλλον λαμπρό», δήλωσε σχετικά με την οικονομία μετά το lockdown και επικαλούμενος στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, είπε πως «οι εισπράξεις του ΦΠΑ στο λιανικό εμπόριο έχουν αγγίξει τα σημεία προ κορονοϊού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider