Γαλλία: Προφυλακίστηκε ύποπτος για 12 εμπρησμούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλλία: Προφυλακίστηκε ύποπτος για 12 εμπρησμούς
Ο 20χρονος παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε 12 πυρκαγιές εκ προθέσεως που ξέσπασαν από τις 31 Μαΐου έως τις 14 Αυγούστου σε δύο κοινότητες σε παράκτια περιοχή βορειοανατολικά του Περπινιάν.

Ένας άνδρας 20 ετών, που θεωρείται ύποπτος για την πρόκληση 12 πυρκαγιών στη νοτιοδυτική Γαλλία από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο, τέθηκε χθες Παρασκευή υπό επίσημη έρευνα στο Περπινιάν και προφυλακίστηκε, όπως ανακοίνωσε σήμερα η χωροφυλακή.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί την Τετάρτη στο σπίτι του όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα και κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν εύφλεκτα υλικά και ένας ψεκαστήρας που περιείχε καύσιμα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο νεαρός παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε 12 πυρκαγιές εκ προθέσεως που ξέσπασαν από τις 31 Μαΐου έως τις 14 Αυγούστου σε δύο κοινότητες σε παράκτια περιοχή βορειοανατολικά του Περπινιάν.

Η τελευταία και πιο σημαντική από αυτές έκαψε 200 στρέμματα βλάστησης και κατέστρεψε ένα τροχόσπιτο και υλικά φυτωρίου. Περίπου εκατό πυροσβέστες είχαν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση αυτής της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider