Αυτοί είναι 10 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών για τους Αμερικανούς

disneyland

Οι μαγικοί κόσμοι της Ντίσνεϋ και του Χάρι Πότερ είναι στην κορυφή της λίστας και το 2019, σύμφωνα με την έκθεση της AAA.

Το Ορλάντο στη Φλόριντα και το Λονδίνο στην Αγγλία θα αναδειχθούν ως οι δύο κορυφαίοι προορισμοί για τους Αμερικανούς τουρίστες το καλοκαίρι το 2019, με τους περισσότερους να έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια και τη διαμονή τους, σύμφωνα με την αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση ΑΑΑ.

Με βάση τα στοιχεία πρόσφατης έκθεσης για τον τουρισμό, σχεδόν 100 εκατ. Αμερικανοί πολίτες (1 στους 4), σχεδιάζουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές το καλοκαίρι του 2019, κάτι που δείχνει ελαφρά άνοδο σε σχέση με τα στοιχεία του 2018.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι δέκα αγαπημένοι προορισμοί που επέλεξαν για τις διακοπές τους μεταξύ της 1ης Ιουνίου και της 15ης Αυγούστου οι Αμερικανοί, σύμφωνα με την AAA:

 

Πούντα Κάνα, Δομινικανή Δημοκρατία

Πούντα Κάνα, Δομινικανή Δημοκρατία

Μπορεί στην Ελλάδα η Δομινικανή Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Άγιος Δομίνικος να έγινε must τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις εικόνες που πρόβαλαν τα διάφορα reality shows, όμως για τις ΗΠΑ, είναι ένας από τους πιο συχνούς και σχετικά κοντινούς προορισμούς. 

Χονολουλού, Χαβάι

Χονολουλού, Χαβάι

Στην ένατη θέση της λίστας με τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του 2019 για τους Αμερικανούς βρίσκεται η Χαβάη. Ένας κλασικός προορισμός διακοπών με οικονομικά πακέτα διακοπών. 

Άνκοραζ, Αλάσκα

Άνκοραζ, Αλάσκα

Μπορεί τα χιόνια να μην θυμίζουν «καλοκαίρι» σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, αλλά για τους κατοίκους των ΗΠΑ, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η ιδανική περίοδος για να επισκεφτούν την Αλάσκα. 

Σιάτλ, Ουάσινγκτον

Σιάτλ, Ουάσινγκτον

Στην έβδομη θέση βρίσκεται το Σιάτλ, με την έντονη νυχτερινή ζωή και το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα για τους φανς των σπορ.

Παρίσι, Γαλλία

Παρίσι, Γαλλία

Είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, το Παρίσι βρίσκεται σχεδόν πάντα σε όλες τις λίστες ταξιδιωτικών προορισμών!

Δουβλίνο, Ιρλανδία

Δουβλίνο, Ιρλανδία

Το Δουβλίνο μπορεί να προκαλεί εντύπωση (που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας), αλλά αν σκεφτεί κανείς το ποσοστό των Αμερικανών πολιτών με ιρλανδική καταγωγή, είναι ίσως λογική η εμφάνιση του στον εν λόγω κατάλογο!

Βανκούβερ, Καναδάς

Βανκούβερ, Καναδάς

Το Βανκούβερ προσφέρει επιλογές για όλους. Με όπλα του τη γαστρονομία και τη μουσική, προσελκύει πολύ κόσμο στα διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Ρώμη, Ιταλία

Ρώμη, Ιταλία

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις γιατί η Ρώμη καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Αμερικανών. Είναι ένας προορισμός για όλους και για όλες τις εποχές!

Λονδίνο, Αγγλία

Λονδίνο, Αγγλία

Η «πατρίδα» του Χάρι Πότερ ανέβηκε τέσσερις θέσεις από το 2018 για να βρεθεί στη 2η θέση φέτος.

Τα θεματικά πάρκα, τα αξιοθέατα αλλά και η προοπτική του Brexit κάνουν τους Αμερικανούς να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο Λονδίνο.

Ορλάντο, Φλόριντα

Ορλάντο, Φλόριντα

Το Ορλάντο είναι το «σπίτι» της αμερικανικής Disneyland, εκεί όπου ξετυλίγεται ο μαγικός κόσμος του Γουόλτ Ντίσνεϋ αλλά και του εντυπωσιακού resort της Comcast’ Universal. 

Το 2019 είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ