Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Αμυρά - Καταδίκη από τον Ταραντίλη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Αμυρά - Καταδίκη από τον Ταραντίλη
Οι δράστες της επίθεσης στο γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν μικροφθορές στο χώρο.

Στόχος επίθεσης έγινε το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά, στο κέντρο των Ιωαννίνων όπου εκλέγεται βουλευτής, από ομάδα αγνώστων που έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έγινε διάρρηξη της εισόδου, αλλά και μικροφθορές στο χώρο του γραφείου, ενώ τα συνθήματα και η υπογραφή των αγνώστων οδηγούν την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο για τους δράστες της επίθεσης.

Την επίθεση στο γραφείο του κ. Αμυρά καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, κάνοντας λόγος για «τραμπούκους, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, που επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος».

Σύμφωνα με τον κ. Ταραντίλη, «οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται.

Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη Δημοκρατία και το Κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider