«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν άγνωστοι στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν άγνωστοι στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Μεγάλης έκτασης ζημιές στο εσωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το Εργατικό Κέντρο Χανίων επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη προκάλεσαν άγνωστοι που κατά τη διάρκεια της νύκτας εισέβαλαν στο κτήριο.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί από μέλος της διοίκησης του ΕΚ που αμέσως ειδοποίησε τον πρόεδρο του Κέντρου Γιάννη Μανωλικάκη και την αστυνομία.

Οι εισβολείς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κατάφεραν να μπουν μέσα σε αυτό από το παράθυρο του γραφείου του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έφυγαν από την κεντρική είσοδο του Ε.Κ.

Κατά την παραμονή τους μέσα σε αυτό δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν στα γραφεία της διοίκησης, στα γραφεία των πρωτοβάθμιων σωματείων, ακόμα και στο κυλικείο, παραβιάζοντας τις εσωτερικές πόρτες των γραφείων και στους τρεις ορόφους του κτηρίου.

Άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια πετώντας στο πάτωμα ό,τι υπήρχε μέσα, κατέστρεψαν έπιπλα.

Έγγραφα, αναλώσιμα υλικά, γραφική ύλη, ηλεκτρικές συσκευές σκορπίστηκαν σε κάθε σημείο του Εργατικού Κέντρου, ενώ οι δράστες δεν αφαίρεσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρίσκονταν στα γραφεία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Κ οι ζημιές είναι μεγάλες, ενώ ο ίδιος εκτιμά ότι κίνητρο των δραστών ήταν να αποσπάσουν χρήματα που ωστόσο δεν φυλάσσονται στο Κέντρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider