Σε καραντίνα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε καραντίνα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή
Έχει εφαρμοστεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε έναν ιεράρχη.

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, έχει εφαρμοστεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε έναν ιεράρχη.

Ωστόσο πηγές της Ιεράς Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές της πληροφορίες και αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα καραντίνας για τον Αρχιεπίσκοπο.

Επίσης αναφέρουν ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε απολυμάνθηκαν για λόγους προληπτικούς όλοι οι χώροι της Ιεράς Συνόδου. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους η Αρχιεπισκοπή Αθηνών δεν προτίθεται να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα.

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα υπήρξε μεταξύ των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που συνήλθε για τον μήνα Νοέμβριο, στις 4-5-6/11, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από έγκυρους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Κατά τις ίδιες πηγές, όλα τα μέλη της ΔΙΣ, και ο πρόεδρός της, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, υπεβλήθησαν στις απαραίτητες εξετάσεις -Rapid test και μοριακές εξετάσεις- και ευρέθησαν αρνητικοί.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider