Την Τρίτη η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του Κουφοντίνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Τρίτη η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του Κουφοντίνα
Το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου θα εξετάσει την Τρίτη το αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την Τρίτη συνεδριάζει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ώστε να πάρει απόφαση σχετικά με το αν θα αναιρέσει το βούλευμα σχετικά με την άδεια του καταδικασμένου για την δράση του ως μέλος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η εισαγγελέας που θα εισηγηθεί στο Ποινικό Τμήμα, δεν είναι άλλη από την Ξένη Δημητρίου, που κατέθεσε το αίτημα αναίρεσης του βουλεύματος.

Το βράδυ της Παρασκευής η κ. Δημητρίου, ζήτησε την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου, που αρνήθηκε την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, με τον τελευταίο να προχωρά σε απεργία πείνας και αντιεξουσιαστές σε ολόκληρη την χώρα να προχωρούν σε «δράσεις συμπαράστασης» στον απεργό πείνας.

Η άδεια δεν αναμένεται παρόλα αυτά σύντομα, καθώς αν ο Άρειος Πάγος κάνει τελικώς δεκτή το αίτημα αναίρεσης της Ξένης Δημητρίου, το αίτημα για άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα θα επανεξεταστεί από το Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, με διαφορετική όμως σύνθεση.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider