Κηφισιά: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητή - Ζήτησε έρευνα ο εισαγγελέας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κηφισιά: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για την καγκελόπορτα που καταπλάκωσε μαθητή - Ζήτησε έρευνα ο εισαγγελέας
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ατύχημα με την πτώση της σιδερένιας σε σχολείο της Κηφισιάς διέταξε ο εισαγγελέας ο οποίος παράλληλα έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το περιστατικό χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ατύχημα με την πτώση της σιδερένιας πόρτας σε σχολείο της Κηφισιάς διέταξε ο εισαγγελέας ο οποίος παράλληλα έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το περιστατικό χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Η εισαγγελική εντολή είναι με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης να συλλέγουν όλα τα στοιχεία ώστε να συμπληρωθούν βασικά τμήματα της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υλικό της υπόθεσης δεν υπάρχουν ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση, οι καταθέσεις από γονείς μαθητών ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την Αστυνομία. Επίσης δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο της τοποθέτησης της νέας καγκελόπορτας, δηλαδή από ποιον υπεύθυνο, με ποιον τρόπο κλπ.

Έτσι είναι πιθανό η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ανάθεση/υλοποίηση του επίμαχου έργου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διενεργήθηκαν οι εξετάσεις για την «Ελληνική PISA» - Πιερρακάκης: Πολύτιμο εργαλείο για την αξιολόγηση

Δυσοίωνη πρόβλεψη για το φετινό καλοκαίρι – Από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών

Καθαρισμός οικοπέδων: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων – Έρχονται πρόστιμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider