Ουκρανία: Ισπανίδα εργαζόμενη σε ανθρωπιστική ΜΚΟ σκοτώθηκε από πυραυλική επίθεση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Ισπανίδα εργαζόμενη σε ανθρωπιστική ΜΚΟ σκοτώθηκε από πυραυλική επίθεση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές και ένας Καναδός εργαζόμενος σε ανθρωπιστική οργάνωση σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση.

Μια Ισπανίδα εργαζόμενη σε μη κυβερνητική οργάνωση που παρείχε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία σκοτώθηκε όταν πύραυλος έπληξε το όχημα στο οποίο επέβαινε, ανακοίνωσε σήμερα ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες.

"Δυστυχώς είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ένας πύραυλος έπληξε το όχημα με το οποίο ταξίδευε αυτή η Ισπανίδα εργαζόμενη σε ανθρωπιστική μκο στην Ουκρανία. Έχουμε προφορική επιβεβαίωση του θανάτου της", είπε ο Αλμπάρες σε δημοσιογράφους στην Ινδία, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20.

Ο Αλμπάρες δεν κατονόμασε το θύμα.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ένας Καναδός εργαζόμενος σε ανθρωπιστική οργάνωση σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση που σημειώθηκε χθες Σάββατο στο Τσασίβ Γιαρ, την περιφέρεια του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Blackstone εξαγοράζει την Skroutz από την CVC

Ψηφιακός φάκελος για κάθε ΑΦΜ: Στο «ραντάρ» καταθέσεις, ακίνητα, POS και social media

Το φθινοπωρινό εκλογικό χαρτί, ο Μητσοτάκης «παίζει» Metallica, οι «καλοδεχούμενες προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider