Save the Date για μια σημαντική περίσταση!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Save the Date για μια σημαντική περίσταση!
1ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Delphi Alliance!

Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στις 26 Οκτωβρίου 2023 στη πόλη της Αθήνας, καθώς ξεκινάμε μαζί ένα εξαιρετικό ταξίδι. Αυτό το μνημειώδες γεγονός σηματοδοτεί το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο της Delphi Alliance, καθιστώντας το μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το συνέδριο υπόσχεται να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επανασύνδεση με τα αξιότιμα μέλη και τους αξιότιμους συνεργάτες μας, ενισχύοντας βαθύτερες συνδέσεις και ισχυρότερες συνεργασίες.

Με δύο ξεχωριστές συνεδρίες, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε τόσο στην ανοιχτή συνεδρίαση, με αξιότιμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκλεκτούς προσκεκλημένους, εμπνευσμένους ομιλητές και αγαπημένα μας μέλη, καθώς και σε μια αποκλειστική κλειστή συνεδρία αφιερωμένη αποκλειστικά στα Μέλη μας.

Αφεθείτε σε απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες καθώς σερβίρουμε πλούσιο μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε εμβληματικούς αθηναϊκούς χώρους. Και δεν είναι μόνο αυτό – μια προαιρετική εκδρομή στους ιστορικούς Δελφούς σας περιμένει τη δεύτερη μέρα, μαζί με ένα απολαυστικό γεύμα.

Μείνετε συντονισμένοι για την ατζέντα του συνεδρίου και τις λεπτομέρειες των εγγραφών έναρξης, που θα ανακοινωθούν σύντομα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους εσάς στο πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Αθήνα 2023.

Σημειώστε στα ημερολόγιά σας και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη συγκέντρωση επαγγελματιών, ενωμένοι κάτω από τη σημαία της Delphi Alliance. Τα λέμε στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider