Διεθνή
17-11-2021 | 18:17

Honor: Παράγει ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο κάθε 28 δευτερόλεπτα

Newsroom
Μοιράσου το
Honor: Παράγει ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο κάθε 28 δευτερόλεπτα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

To πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο εργοστάσιο της παρουσίασε η Honοr. Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, για το νέο τεχνολογικό πάρκο της εταιρίας, το οποίο μπορεί να παραγάγει 1 premium έξυπνο κινητό τηλέφωνο ανά 28 δευτερόλεπτα, θα συνδράμει στην αύξηση της παραγωγής των premium smartphones όπως το νέο HONOR 50 5G και θα ενισχύσει την έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

«Ως πάροχος προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, το να μπορούμε να διασφαλίσουμε τα πρότυπα αξιοπιστίας και ποιότητας μας θα είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να γίνουμε κορυφαία premium μάρκα τεχνολογίας» δήλωσε ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της HONOR Device Co. Ltd. «Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το άνοιγμα της νέας μας μονάδας παραγωγής, η οποία διασφαλίζει ότι η γκάμα των premium προϊόντων έχουν κορυφαία ποιότητα».

Καθετοποιημένη μονάδα και αυτοματισμοί καθ' όλη την διάρκεια της παραγωγής

Το 75% της γραμμής παραγωγής ολοκληρώνεται με τη χρήση αυτοματισμού, εκ των οποίων περισσότερο από το 40% αναπτύχθηκε από την ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της ίδιας της HONOR. Η αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της HONOR επιτρέπει σε ένα smartphone να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής κάθε 28,5 δευτερόλεπτα.

Ο ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζεται από τη φάση κατασκευής έως τη φάση ολοκλήρωσης και τελικής δοκιμής μέσω της στενής παρακολούθησης κάθε βήματος της γραμμής συναρμολόγησης. Όταν εντοπίζεται μια ανωμαλία στην συσκευή, ενεργοποιείται μια ειδοποίηση ακολουθούμενη από έγκαιρη διόρθωση του προβλήματος. Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου της HONOR αποτελείται από περισσότερες από 150 δοκιμές πρόβλεψης που εντοπίζουν γρήγορα προβλήματα ποιότητας και συντομεύουν τον κύκλο εργασιών και την περίοδο δοκιμών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από μια ενδελεχή αναθεώρηση των βιομηχανικών προτύπων, των προτύπων πιστοποίησης και των απαιτήσεων χειριστή, η HONOR δημιούργησε τα δικά της πρότυπα ποιότητας για να ανταποκρίνεται στο φάσμα των διεθνών πολιτικών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 600 πρότυπα ποιότητας, που καλύπτουν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τα υλικά, την κατασκευή και την εμπειρία χρήστη.

Το HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park διαθέτει κορυφαία εργαστήρια στον κλάδο, όπως εργαστήριο αξιοπιστίας αλλά και εργαστήριο προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτός ο συνδυασμός εργαστηρίων καλύπτει τόσο τους ελέγχους υλικών όσο και προϊόντων. Το Πάρκο πραγματοποιεί σχεδόν 200 αυστηρές δοκιμές σε όλα τα εισερχόμενα υλικά πριν από την παραγωγή και δεκάδες δοκιμές προϊόντων μετά την παραγωγή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.