Η Βρετανία «δείχνει» σε διατήρηση των τουριστικών περιορισμών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Βρετανία «δείχνει» σε διατήρηση των τουριστικών περιορισμών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Ποτέ και κανείς δεν είπε πως θα έχουμε φυσιολογικές διακοπές αυτό το καλοκαίρι» ανέφερε υπουργός της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε «σήμα» για διατήρηση των τουριστικών περιορισμών για τις επισκέψεις των Βρετανών σε καλοκαιρινούς περιορισμούς, τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας την Κυριακή στο Sky News, ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, Ρόμπερτ Μπάκλαντ, ανέφερε πως «ποτέ και κανείς δεν είπε πως θα έχουμε φυσιολογικές διακοπές αυτό το καλοκαίρι», με τα σχόλια του να έρχονται καθώς η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού οδηγεί σε σημαντική εξάπλωση της νόσου επί βρετανικού εδάφους.

«Πρέπει να γίνουν σημαντικές "ανταλλαγές". Προσπαθούμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της φυσικής ανάγκης για διεθνή ταξίδια των πολιτών, αλλά και μεταξύ της σημαντικότατης ανάγκης για τη δημόσια υγεία να περιορίσουμε την εξάπλωση νέων στελεχών του κορονοϊού» σημείωσε ο Βρετανός υπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ποδαρικό της ΕΛΑΣ με πέσιμο στο ΠΑΣΟΚ - Ο Τσίπρας συσπειρώνει… τη ΝΔ - Οι απόντες και οι παρόντες στο Θησείο

Γιατί δεν έπεισε η Ferrari Luce

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider