Στα τέλη Απριλίου θα επαναλειτουργήσουν τα πάρκα της Disney στην Καλιφόρνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα τέλη Απριλίου θα επαναλειτουργήσουν τα πάρκα της Disney στην Καλιφόρνια
Τα δύο θεματικά πάρκα της Walt Disney Co στην Καλιφόρνια θα επαναλειτουργήσουν στις 30 Απριλίου, ωστόσο θα δέχονται περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Τα δύο θεματικά πάρκα της Walt Disney Co στην Καλιφόρνια θα επαναλειτουργήσουν στις 30 Απριλίου, ωστόσο θα δέχονται περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, έναν και πλέον χρόνο αφού έκλεισαν στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο Μπομπ Τσάπεκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, είπε ότι αρχικά τα πάρκα θα δέχονται κοινό στο 15% της χωρητικότητάς τους. Για να γίνουν δεκτοί οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν κράτηση εκ των προτέρων και να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο. Θα είναι επίσης υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες, να τηρούν τις αποστάσεις και τα άλλα μέτρα ασφαλείας.

Το Disneyland Resort του Αναχάιμ είχε κλείσει από τα μέσα Μαρτίου του 2020. Το θέρετρο περιλαμβάνει την αρχική Ντίσνεϊλαντ και τα γειτονικά θεματικά πάρκα California Adventure.

Το Walt Disney World στη Φλόριντα ξανάνοιξε για τους επισκέπτες τον Ιούλιο του 2020. Στελέχη της Disney ζητούσαν από την Πολιτεία της Καλιφόρνιας να χαλαρώσει τους περιορισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider