Τα 5 δικαστήρια που θα αντιμετωπίσει ο Τραμπ μετά τον Λευκό Οίκο (vid)
Τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και «χάσει» την προεδρική του... ασυλία, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.

Έχει περάσει ένας μήνας από τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου και περίπου μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των «επίσημων» αποτελεσμάτων, όμως ακόμα ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να αναγνωρίσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και τον τίτλο τους ως νέο εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Οι λόγοι για την άρνηση του Τραμπ να αναγνωρίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, μπορεί να είναι διάφοροι, όπως το να κάνει αλλαγές κορυφαίων στελεχών... την τελευταία στιγμή, όπως έγινε με τους τέσσερις ανώτερους πολιτικούς αξιωματούχους, οι οποίοι αποπέφθηκαν ή αναγκάστηκαν σε παραίτηση, μόλις μία εβδομάδα μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Μπορεί να ελπίζει πως κάποια από τις εφέσεις του θα αναγνωριστούν από το Ανώτατο Δικαστήριο ή μπορεί απλώς να «κρατάει το οχυρό» ενόψει της μάχης για τη Γερουσία, τον Ιανουάριο, όταν η Τζόρτζια θα διεξαγάγει εκλογές για τις δύο έδρες της.

Αυτό άλλωστε είναι και το πιο λογικό σενάριο.

Όμως, όπως και να το βλέπει ο Ντόναλντ Τραμπ, η πραγματικότητα είναι τη στιγμή που θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και «χάσει» την προεδρική του... ασυλία, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο.

Σύμφωνα με το CNN, αυτές είναι οι 5 υποθέσεις που θα απασχολήσουν τον Τραμπ:

Διαβάστε επίσης:

Χρυσάνθη Στέτου
Χρυσάνθη Στέτου

Η Χρυσάνθη Στέτου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ακολούθησε εξειδίκευση στη Δημοσιογραφία. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον τραπεζικό τομέα, μπήκε στο Internet και δεν ξαναβγήκε ποτέ. Ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τον κόσμο του Διαδικτύου από το 2013.  

gazzetta
gazzetta reader insider insider