Αυτοκίνητο

Μέχρι τα τέλη του 2018, η BMW αναμένεται να έχει ανανεώσει ένα σημαντικό κομμάτι της γκάμας της. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του γερμανικού ομίλου, αναμένονται περισσότερα από 40 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα από τις BMW, MINI και Rolls-Royce, ενώ σημείωσε ότι κάθε μοντέλο θα έχει την υβριδική ή ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής.

Ξεκινώντας, στις αρχές του χρόνου είδαμε τη νέα BMW Σειρά 5, η οποία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τόσο σε plug-in όσο και σε Μ Performance έκδοση. Σε λίγους μήνες θα διατίθεται και σε station wagon αμάξωμα, με τη BMW να το ονομάζει Touring, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η πολυαναμενόμενη M5. Η τελευταία εικάζεται ότι θα διαθέτει πάνω από 600 ίππους κάτω από το καπό της.

Η ανανεωμένη Σειρά 4 καταφθάνει στη χώρα μας σε όλα τα αμαξώματα (Coupe, Convertible, Gran Coupe, M4 Coupe και M4 Convertible).

Η οικογένεια Χ είναι στα… φόρτε της, μιας και αναμένεται η τρίτη γενιά της Χ3 (είναι υπό εξέλιξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε), η οποία θα είναι διαθέσιμο σε plug-in hybrid και σε 3 χρόνια από σήμερα θα προσφέρεται και πλήρως ηλεκτρική. Ενδιαφέρον θα έχει η Χ2, που είναι στην ουσία η coupe έκδοση της Χ1, ενώ αναμένεται και η μεγάλη Χ7.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.