Spotawheel GO: Καινοτομία στο leasing με τεράστιο στόλο μεταχειρισμένων και μεγάλο οικονομικό όφελος για τον πελάτη
Η νέα εποχή στο leasing ονομάζεται Spotawheel GO. Η Spotawheel καινοτομεί φέρνοντας το leasing σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μέσα από έναν τεράστιο στόλο επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το Spotawheel GO προσφέρει με αποδείξεις ένα μεγάλο οικονομικό όφελος σε όσους το επιλέξουν.

Έχεις συνδέσει το leasing με περιορισμένη γκάμα διαθέσιμων αυτοκινήτων, πολύμηνες καθυστερήσεις, κρυφές χρεώσεις και αυστηρούς όρους; Στην εποχή του Spotawheel GO τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Δημιουργώντας ακόμα μία καινοτομία στην αγορά του μεταχειρισμένου, η Spotawheel φέρνει το leasing και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με το πιο ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς, Spotawheel GO!

Στη Spotawheel μπορεί να βρει κάποιος εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε τιμή δόσης χαμηλότερη των 300€. Καμία εταιρεία leasing δεν έχει χιλιάδες αυτοκίνητα άμεσα διαθέσιμα για να διαλέξεις, όπως η Spotawheel. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις το επόμενό σου αυτοκίνητο, μέσα από διαφορετικές μάρκες, μοντέλα, κατηγορίες και εκδόσεις. Σε αντίθεση με τις κλασικές εταιρείες leasing που διαθέτουν μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις χωρίς μεγάλη ποικιλία και περιορισμένη διαθεσιμότητα σε αυτοκίνητα, στην έκθεση της Spotawheel στην Παλλήνη σε περιμένουν περισσότερα από 1.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Παράλληλα απολαμβάνεις σημαντικά χαμηλότερη τιμή του μισθώματος, γλιτώνοντας 40% από ό,τι θα σου ζητήσουν για το αντίστοιχο καινούργιο. Ή μπορείς στο ίδιο μίσθωμα leasing με ένα καινούργιο να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο ή πολυτελέστερο αυτοκίνητο.

Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτοκίνητα από τον ανταγωνισμό και χαμηλότερες τιμές στις δόσεις, δηλαδή σε άμεσο οικονομικό όφελος για τον αγοραστή. Κάτι που τον συμφέρει ξεκάθαρα!

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το πρόγραμμα Spotawheel GO προσφέρει την πιο ευέλικτη μίσθωση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με 0€ προκαταβολή, μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης, ακύρωση συμβολαίου ή αγορά αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή.

Εδώ έχεις τη δυνατότητα να μισθώσεις το αυτοκίνητο για όσο πραγματικά το χρειάζεσαι. Από μόλις 1 μήνα! Χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς αστερίσκους.

Επίσης, στη Spotawheel δεν χρειάζεται να μισθώσεις το όχημα για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να σου επιστραφεί η εγγύηση, κάτι που θέτουν ως όρο άλλες εταιρείες leasing. Εδώ η εγγύηση επιστρέφεται αρκεί να κρατήσεις το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 3 μήνες.

Η ευελιξία αποδεικνύεται κάθε στιγμή. Μπορείς να αλλάξεις το αυτοκίνητο με ένα άλλο αν αποφασίσεις ότι δεν σου κάνει ή ακόμα και να διακόψεις το συμβόλαιο ανά πάσα στιγμή αν προκύψει κάτι έκτακτο. Αν μάλιστα «ερωτευτείς» το αυτοκίνητο σε τέτοιο βαθμό που θέλεις να το κάνεις για πάντα δικό σου, μπορείς να το αγοράσεις.

Παράλληλα, στη Spotawheel όλα τα αυτοκίνητα είναι ετοιμοπαράδοτα. Ξέχνα τις πολύμηνες αναμονές που συνοδεύουν τα καινούργια αυτοκίνητα. Διάλεξε το μεταχειρισμένο που σου ταιριάζει και οδήγησέ το άμεσα.

Μεταχειρισμένα σαν... καινούργια

Η Spotawheel δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των οχημάτων της, φροντίζοντας να είναι σαν καινούργια. Ελέγχει περισσότερα από 300.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ετησίως και από τα αυστηρά στάνταρ περνά 1 στα 10 αυτοκίνητα.

Χάρη στον ποιοτικό έλεγχο, η Spotawheel είναι σίγουρη για κάθε ένα από τα χιλιάδες διαθέσιμα αυτοκίνητα. Κάθε ένα περνά από πλήρη τεχνικό έλεγχο 200+ σημείων, είναι ατρακάριστο, σε άψογη κατάσταση των μηχανικών του μερών. Και με «κερασάκι στην τούρτα» την εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων του αυτοκινήτου.

leasing αυτοκινήτου

Σου αρέσει η ευελιξία ή η σταθερότητα; Διάλεξε συνδρομή Flex ή Fixed

Το Spotawheel GO Flex & Fixed είναι ο τρόπος να προσαρμόσεις το πρόγραμμα συνδρομής στις δικές σου ανάγκες.

Η συνδρομή Flex – όπως υποδηλώνει και το όνομά της – είναι μια ευέλικτη μίσθωση, η διάρκεια της οποίας μπορεί να κυμαίνεται από ένα 1 έως 36 μήνες. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξεις το αυτοκίνητο με ένα άλλο, αν διαπιστώσεις ότι δεν σε καλύπτει, ή ακόμα και να ακυρώσεις το συμβόλαιο οποιαδήποτε στιγμή.

Η συνδρομή Fixed αφορά μια πιο καθορισμένη και μακροχρόνια περίοδο διάρκειας 36 ή 48 μηνών. Με αυτή την επιλογή, απολαμβάνεις τη σταθερότητα που αναζητούσες και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γιατί να κάνω leasing μεταχειρισμένου μέσω του Spotawheel GO;

Μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο προτάσεων για αγορά ή μίσθωση αυτοκινήτου, το πρόγραμμα leasing Spotawheel GO αποτελεί με αποδείξεις την απλούστερη και οικονομικότερη λύση μετακίνησης.

Μία σειρά από πλεονεκτήματα καθιστούν το leasing μέσω του Spotawheel GO την πιο συμφέρουσα από οποιαδήποτε άλλη πρόταση της αγοράς. Καταρχάς, υπάρχει ξεκάθαρο οικονομικό όφελος, αφού εξοικονομείς χρήματα νοικιάζοντας ένα πιστοποιημένο και ελεγμένο μεταχειρισμένο όχημα σε χαμηλότερη τιμή έναντι του αντίστοιχου καινούργιου! Τα αυτοκίνητα της Spotawheel συνοδεύονται από χαμηλές τιμές για τις μηνιαίες δόσεις, σημαντικά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες νέων αυτοκινήτων. Έτσι κερδίζεις 40% από ό,τι θα σου ζητήσουν για το αντίστοιχο καινούργιο αυτοκίνητο. Επιπλέον, έχεις ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα αγοράς του αυτοκινήτου.

Η ευελιξία είναι ένα ακόμα ασυναγώνιστο αβαντάζ του προγράμματος Spotawheel GO. Εκμεταλλεύσου την πιο ευέλικτη μίσθωση στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μισθώνοντας το αυτοκίνητο για όσο χρονικό διάστημα πραγματικά το έχεις ανάγκη (από μόλις 1 μήνα), με μηδενική προκαταβολή, μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης, αλλά και τη δυνατότητα ακύρωσης του συμβολαίου ή αλλαγής του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις και αστερίσκοι στο συμβόλαιο.

Σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες leasing, όπου υπάρχει περιορισμός στα διαθέσιμα αυτοκίνητα, η Spotawheel έχει στη διάθεσή σου έναν τεράστιο στόλο με περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα. Μπορείς άρα να διαλέξεις την μάρκα, το μοντέλο αλλά και την έκδοση κινητήρα ή εξοπλισμού που ταιριάζει στις ανάγκες σου, μέσω μιας μεγάλης «δεξαμενής».

Παράλληλα, τη στιγμή που στις άλλες εταιρείες leasing θα πρέπει να περιμένεις πολλούς μήνες για να παραλάβεις το νέο σου αυτοκίνητο, στη Spotawheel θα παραλάβεις άμεσα διότι όλα τα οχήματα είναι ετοιμοπαράδοτα!

«Η Spotawheel έχει μεταχειρισμένα σαν καινούργια». Δεν πρόκειται για κάποιο σλόγκαν αλλά για την πραγματικότητα, η οποία αποδεικνύεται με την μεγάλη προσοχή που δίνει στο στόλο των οχημάτων της. Η Spotawheel ελέγχει περισσότερα από 300.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κάθε χρόνο, ώστε να επιλέξει – μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας – όσα αξίζουν να φέρουν τη... σφραγίδα της.

Τέλος, το πρόγραμμα είναι «χτισμένο» γύρω από τον πελάτη και σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του και να βρίσκει τις λύσεις σε κάθε απρόοπτο. Μέσω μια σταθερής μηνιαίας δόσης απολαμβάνεις όλες τις παροχές χωρίς επιπλέον κόστος: τα service του αυτοκινήτου, την ασφάλεια, το ΚΤΕΟ, την αλλαγή ελαστικών, την οδική βοήθεια 24/7, την αντικατάσταση αυτοκινήτου και πολλά ακόμα.

Τώρα η επιλογή αυτοκινήτου μέσω leasing γίνεται... παιχνιδάκι

Η Spotawheel έχει απλοποιήσει τη διαδικασία μίσθωσης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, διώχνοντας το άγχος και διατηρώντας μόνο το ευχάριστο μέρος της εμπειρίας.

Μπορείς να βρεις το αυτοκίνητο της αρεσκείας σου μέσα από την μεγάλη ποικιλία του στόλου της Spotawheel, με περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα να σε περιμένουν στην τεράστια έκθεση στην Παλλήνη.

Αφού επιλέξεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις ανάγκες σου, περνάς στο επόμενο στάδιο: πόσο χρόνο θα περάσεις μαζί του. Μπορείς να επιλέξεις διάρκεια συνδρομής από 1 έως και 48 μήνες!

Έχεις διανύσει την μεγαλύτερη απόσταση: η διαδικασία έγκρισης είναι γρήγορη και η παράδοση του αυτοκινήτου άμεση.

Συγχαρητήρια! Πλέον οδηγείς το νέο σου αυτοκίνητο, χωρίς να ανησυχείς για ασφάλεια, συντήρηση ή οτιδήποτε άλλο. Για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η Spotawheel.

Και για εμένα που έχω εταιρεία, τι προσφέρει το Spotawheel GO;

Η μίσθωση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του Spotawheel GO απευθύνεται όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρείες. Η Spotawheel παρέχει B2B (Business to Business) υπηρεσίες μίσθωσης με ειδικά προνόμια και προσφορές για τις επιχειρήσεις. Τα καλά νέα για τις επιχειρήσεις είναι ότι με το leasing έχουν επιπλέον φορολογικά οφέλη, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της αγοράς.

Ο επιχειρηματίας δεν έχει τον κίνδυνο της μείωσης της αγοραστικής αξίας του αυτοκινήτου. Παράλληλα απολαμβάνει:

  • Μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων με άμεση διαθεσιμότητα
  • Ευελιξία στην επιλογή χιλιομέτρων
  • Ευέλικτους όρους πληρωμής
  • Ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Spotawheel που είναι στις υπηρεσίες του επιχειρηματία για ό,τι χρειαστεί και
  • Μια ομάδα ειδικών που χειρίζονται τις ανάγκες του στόλου της κάθε επιχείρησης.

Ουσιαστικά, το πρόγραμμα βοηθά τις εταιρείες να επικεντρωθούν στη βασική τους δραστηριότητα, αφήνοντας τις επιπλέον έγνοιες για τη συντήρηση των οχημάτων στους ειδικούς της Spotawheel.

Στο πρόσωπο της Spotawheel βρίσκει ο επιχειρηματίας τον συνεργάτη που μπορεί να εμπιστευτεί, απολαμβάνει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μειώνει τα κόστη της επιχείρησής του, νοικιάζοντας ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο αντί για ένα ακριβότερο καινούργιο. Γιατί η Spotawheel ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του επιχειρηματία.

Η σχέση σου με την Spotawheel δεν λήγει στην υπογραφή της συμφωνίας

Η Spotawheel ξεχωρίζει και για το πώς συμπεριφέρεται στον πελάτη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Είτε είσαι ιδιώτης είτε επιχειρηματίας, είσαι σημαντικός για τη Spotawheel, η οποία θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή της διάρκειας μίσθωσης του αυτοκινήτου.

Αν παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα ένα εξειδικευμένο στέλεχος της Spotawheel θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς και δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σε αποφύγει. Χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες, θα επισκευάσει το οποιοδήποτε. Και αυτό είναι... συμβόλαιο!

Εδώ θα βρείτε τα υπόλοιπα άρθρα του αφιερώματος

Newsroom
Newsroom

gazzetta
gazzetta reader insider insider