Το instacar βάζει τέλος στο παραδοσιακό leasing
Το instacar φέρνει το leasing στη νέα εποχή χωρίς τις δυσκολίες και τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει η παραδοσιακή μίσθωση.

Οι εποχές του παραδοσιακού leasing ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μπορεί πρακτικά το παραδοσιακό leasing να υπάρχει ακόμα, αλλά ρεαλιστικά γιατί κάποιος να επιλέξει να αποκτήσει όχημα, με δεσμευτικό συμβόλαιο, εμπλοκή τραπεζών και υπέρογκες προκαταβολές; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η υπηρεσία του instacar, της πρώτης εταιρίας που έφερε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα και τάραξε τα νερά της παραδοσιακής μίσθωσης.

Ευέλικτο leasing με μηνιαία συνδρομή για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Το instacar ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 κι από τότε έχει φτάσει να έχει περισσότερα από 2000 αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους. Παρά τη σύντομη λειτουργία του, έχει καταφέρει ήδη να γίνει η top rated εταιρία leasing σε όλη την Ελλάδα βάσει των Google Reviews με βαθμολογία 4,8.

Instacar

Κάθε ένα από αυτά τα οχήματα, αλλά κι απ’ όσα προστεθούν στον στόλο στο μέλλον, μισθώνονται κυριολεκτικά με τον μήνα, μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιστραφούν ή να αγοραστούν, ενώ μπορούν να αντικατασταθούν και με κάποιο άλλο όχημα σε περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη για αλλαγή.

Τα οχήματα του instacar είναι καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα έως 2 έτη και η εταιρεία τα προμηθεύεται μόνο από επίσημες αντιπροσωπείες.

Ποικιλία μοντέλων

Επιπλέον, το instacar προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων αυτοκινήτων για να διαλέξετε, από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως πολυτελή αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν το τέλειο αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους.

Η διαδικασία του instacar είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στον ιστότοπό τους για να βρουν το αυτοκίνητο που θέλουν και στη συνέχεια να υποβάλουν μια ηλεκτρονική αίτηση. Μόλις εγκριθεί η αίτηση, το αυτοκίνητο παραδίδεται στο κατώφλι του πελάτη και είναι έτοιμος να βγει στο δρόμο.

Ένα από τα βασικά οφέλη της μίσθωσης ενός αυτοκινήτου από το instacar είναι ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος συντήρησης, ασφάλισης ή τελών κυκλοφορίας. Το instacar φροντίζει για τα πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να επικεντρωθούν στην απόλαυση της διαδρομής. Επιπλέον, ο στόλος των αυτοκινήτων του instacar συντηρείται τακτικά, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι οδηγούν ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα.

Η εξυπηρέτηση πελατών του instacar είναι επίσης κορυφαία. Η ομάδα των επαγγελματιών τους είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει τους πελάτες με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχουν. Κατανοούν ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και δεσμεύονται να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Leasing χωρίς προκαταβολή

Αν κάποιος έχει λοιπόν στο μυαλό του τις παροχές που προσφέρει το παραδοσιακό leasing καλό είναι να ξέρει ότι το instacar όχι μόνο προσφέρει ακριβώς τις ίδιες, αλλά έχει ακόμα περισσότερες όπως η αλλαγή αυτοκινήτου κι η διακοπή συμβολαίου ανά πάσα στιγμή.

Κατά την έναρξη κάθε συνεργασίας στο παραδοσιακό leasing ο υποψήφιος μισθωτής θα χρειαστεί να καταβάλει μια προκαταβολή ισάξια περίπου με το 20-25% της αξίας του οχήματος. Στο instacar χρειάζεται μόνο το instastart. Αυτό αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι η εγγραφή στην υπηρεσία (270 €+ΦΠΑ) και διαρκεί εφ’ όρου ζωής. Το δεύτερο ισούται με ένα μηνιαίο μίσθωμα του επιθυμητού οχήματος. Σε περίπτωση που ο μισθωτής κρατήσει το όχημα 18 μήνες, το ποσό αυτό του επιστρέφεται ως δωρεάν 19ος μήνας. Αν ο μισθωτής έχει αλλάξει όχημα, γίνεται ο αντίστοιχος συμψηφισμός. Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να εξαγοράσει το όχημα, αυτό το ποσό συνυπολογίζεται στην τελική τιμή αγοράς.

Επιπλέον με την μικροκινητικότητα να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μισθώσουν με τον μήνα ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά scooter.

Εδώ θα βρείτε τα υπόλοιπα άρθρα του αφιερώματος

Newsroom
Newsroom

gazzetta
gazzetta reader insider insider