Avis Easy Leasing: Το αυτοκίνητο που θες εύκολα και online
Με το Avis Easy Leasing αποκτάς καινούριο αυτοκίνητο με τους δικούς σου όρους, άμεσα και εύκολα, είτε είσαι ιδιώτης είτε επαγγελματίας.

Ο πιο σύγχρονος, ευέλικτος και έξυπνος τρόπος για να οδηγείτε σήμερα ένα καινούριο και ασφαλές αυτοκίνητο χωρίς κανένα από τα προβλήματα της ιδιοκτησίας είναι το leasing. Η Avis, με την τεράστια εμπειρία της, τις αμέτρητες επιλογές και την αξιοπιστία της, αποτελεί την καλύτερη λύση, προσφέροντας την καινοτομία του Avis Easy Leasing.

Τι είναι το Avis Easy Leasing

Με λίγα απλά clicks, μπορείς να σχεδιάσεις την καλύτερη προσφορά για εσένα. Εύκολα, άμεσα και γρήγορα βρίσκεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς, μέσα από το myavis.gr προσαρμόζεις τους όρους της προσφοράς στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις και ολοκληρώνεις όλες τις διαδικασίες online, από την άνεση του γραφείου ή της κατοικίας σου.

Avis

Leasing με βάση τις ανάγκες σας

Η απόκτηση αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο απλή και εύκολη. Με τα Avis Easy Leasing Top Deals το leasing έρχεται στα μέτρα σας. Διότι πλέον εσείς επιλέγετε διάρκεια συμβολαίου, προκαταβολής ή μη, το χρώμα του αυτοκινήτου από τις διαθέσιμες επιλογές και τα εκτιμώμενα ετήσια χιλιόμετρα χρήσης. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο (real time) για τη διαθεσιμότητα και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου.

Μόνο με λίγα clicks online όλη η διαδικασία

Avis

Με το Avis Easy Leasing η επιλογή του αυτοκινήτου, ο σχεδιασμός της προσφοράς, η υπογραφή των συμβολαίων και όλες οι διαδικασίες έως και η τελική ενημέρωση για την παραλαβή του αυτοκινήτου γίνονται απλά, online.

Εσείς απλώς «ανεβάζετε» τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όλες οι εγκρίσεις, η υπογραφή και η πληρωμή γίνονται διαδικτυακά. Στη συνέχεια, με το «εργαλείο» Track Your Car, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κάθε διαδικασίας εκ μέρους της Avis, αλλά την κατάσταση της παραγγελίας και της παράδοσης του αυτοκινήτου που επιλέξατε.

Τα προνόμια του Avis Easy Leasing

Avis

Με το Avis Easy Leasing κάθε ιδιώτης ή επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να μισθώσει ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα - το οποίο έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει στα μέτρα του. Η Avis αναλαμβάνει οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία του αυτοκινήτου -πέραν της οδήγησης και των καυσίμων- όπως:

1. Συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτου.

2. Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και 24ωρη οδική βοήθεια.

3. Πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

4. Δυνατότητα χρήσης προσωρινού αυτοκινήτου εντός 48 ωρών.

5. Αλλαγή ελαστικών.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Avis, στο myavis.gr, μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων της εταιρείας, καθώς και όλες τις απαντήσεις σε χρήσιμες ερωτήσεις.

Εδώ θα βρείτε τα υπόλοιπα άρθρα του αφιερώματος

Κώστας Παστρίμας
Κώστας Παστρίμας

gazzetta
gazzetta reader insider insider