5 σημαντικοί λόγοι να επιλέξεις το leasing
Δεν είναι μόνο οι απαλλαγές της φορολογίας για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που καθιστούν το leasing συμφέρον.

Παρότι είναι κοινή πεποίθηση ότι το leasing απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις, τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι και οι ιδιώτες που έλκονται από τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής χρήσης οχήματος, έναντι της κλασικής ιδιοκτησίας τους.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που συνηγορούν σε αυτό και τους πιο σημαντικούς θα τους αναλύσουμε στη συνέχεια.

Δεν εκταμιεύεις μεγάλα ποσά

Με την εξέλιξη των προγραμμάτων της χρηματοδοτικής μίσθωσης, μπορεί κανείς να επιλέξει συμβόλαιο ακόμα και με μηδενική προκαταβολή. Έτσι, υπάρχει η ευχέρεια να αποφασίσει ο πελάτης αν θέλει να πληρώνει μεγαλύτερο μίσθωμα με μικρή ή καθόλου προκαταβολή, ή μικρότερο μίσθωμα, ανάλογα ρυθμίζοντας κατά το δοκούν το ύψος της προκαταβολής.

Leasing

Δεν αντιμετωπίζεις έκτακτα έξοδα

    Στο μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνονται τα πάντα, εκτός των καυσίμων και των κλήσεων της Τροχαίας. Έτσι, αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας ή άλλες επιβαρύνσεις, δεν σας απασχολούν. Επίσης, στην περίπτωση ενός σοβαρού ατυχήματος, εσείς να είστε καλά. Απλά συνεχίζετε με άλλο όχημα, χωρίς το τεράστιο έξοδο της επισκευής, αλλά και της απαξίωσης του οχήματος ως μεταχειρισμένου στο μέλλον.

    Leasing

    Έχεις σταθερό μηνιαίο μίσθωμα

    Το μηνιαίο μίσθωμα παραμένει σταθερό και δεν αλλάζει σε όλη τη διάρκεια του leasing, οπότε δεν υπάρχει λόγος άγχους, για την αξία μεταπώλησης του οχήματος, για αλλαγές στα επιτόκια χρηματοδότησης κ.λ.π.

    Leasing

    Δεν μένεις ποτέ χωρίς όχημα

    Τέρμα το χάσιμο χρόνου και τα περιττά έξοδα. Αν πάθει βλάβη ή ζημιά το αυτοκίνητό σας, δικαιούστε όχημα αντικατάστασης, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε ούτε να καταφύγετε σε δαπανηρές λύσεις, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, ταξί κ.λπ.

    Leasing

    Επιλέγεις αυτό που πραγματικά θέλεις

    Στην επιλογή ενός ιδιόκτητου οχήματος βαρύνουν πολλοί παράγοντες όπως η αξιοπιστία, η απαξία στο χρόνο κ.λ.π. Με το leasing η επιλογή απελευθερώνεται από περιορισμούς και έτσι επιλέγεις το όχημα της καρδιάς σου και όχι απαραίτητα της λογικής σου. Άλλωστε για όλα τα πρακτικά ζητήματα υπάρχει η εταιρεία εκμίσθωσης και εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις την οδήγηση.

    Leasing
    gazzetta
    gazzetta reader insider insider