FlexCar: Η απόλυτη ευελιξία στο leasing
Το leasing οχημάτων για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις περνά στο επόμενο στάδιο. Είναι ευέλικτο, προσωποποιημένο και έχει ένα όνομα: FlexCar.

Ο πιο εύκολος, ευέλικτος και οικονομικός τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου είναι γεγονός και τον προσφέρει σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία η FlexCar. Με ανοιχτό συμβόλαιο, χωρίς προκαταβολή, επιλογές από ένα μεγάλο στόλο καινούριων οχημάτων, δυνατότητα επιστροφής χωρίς δεσμεύσεις, ευχέρεια αγοράς ή εναλλαγής κάθε δύο χρόνια, εξασφαλίζει την απόλυτη ευελιξία για τον πελάτη.

Οι all-inclusive υπηρεσίες της FlexCar δίνουν σε όλες και όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα ή το επαγγελματικό βαν που επιθυμούν, χωρίς κρυφές χρεώσεις και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Δυνατότητα αποδέσμευσης

Η FlexCar βάζει τέλος στη μακροχρόνια δέσμευση που επιβάλλει το leasing και δίνει τη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου όταν το επιθυμεί ο πελάτης. Απλώς χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει για όσο το χρειάζεστε. Άλλαξαν οι ανάγκες, οι προτεραιότητες ή η οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση; Κανένα πρόβλημα. Αλλάζετε και το όχημά σας, με αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τα νέα δεδομένα. Τα συμβόλαια της FlexCar είναι αορίστου χρόνου -και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για κάθε χρήστη οχήματος- με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα και την ελευθερία να επιστρέψετε το όχημα που έχετε επιλέξει οποτεδήποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς επιβαρύνσεις και κρυφές χρεώσεις. Απλά, με μια προηγούμενη ενημέρωση 20 ημερών. Σημαντική είναι, επίσης, η δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής αυτοκινήτου κάθε 2 έτη.

FlexCar

Στη FlexCar κάθε οδηγός μπορεί να επικεντρωθεί στις ανάγκες του και να απαλλαγεί εντελώς από κάθε υποχρέωση που αφορά στο όχημά του, αφού απολαμβάνει όλα τα πολύτιμα προνόμια του leasing, όπως πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, πληρωμή τελών κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ, προγραμματισμένη συντήρηση, φοροαπαλλαγές και αυτοκίνητο. Η FlexCar αναλαμβάνει τα πάντα. Εσείς το μόνο που έχετε να φροντίσετε είναι η βενζίνη και τα διόδια.

FlexDeposit αντί μεγάλης προκαταβολής

Αντίθετα με τα περισσότερα προγράμματα μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης, στη FlexCar η απόκτηση καινούριου αυτοκινήτου απαιτεί μόνο ένα ελάχιστο αρχικό έξοδο, το FlexDeposit, το οποίο μάλιστα υπολογίζεται ως έκπτωση στη μελλοντική αγορά του οχήματος ή επιστρέφεται μετά από 36 μήνες μίσθωσης.

FlexCar

Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα, έχετε πάντα το όχημα που σας εξυπηρετεί, χωρίς το άγχος προκαταβολής και μεγάλων εξόδων. Διότι με τη FlexCar αποκτάτε το όχημα που πάντα ονειρευόσασταν, με τον πιο εύκολο και προσιτό τρόπο. Ταυτόχρονα σας προσφέρει την επιλογή, αν το επιθυμείτε, να καταβάλλετε ένα μεγαλύτερο αρχικό ποσό, ώστε να μειωθεί το μηνιαίο μίσθωμα του οχήματος που θα επιλέξετε.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε

Προσφέροντας την ιδανική υπηρεσία για οποιαδήποτε ανάγκη, η FlexCar εξασφαλίζει άμεσα το ιδανικό όχημα για τους πελάτες της. Παρακολουθώντας και αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, έχει δημιουργήσει έναν πολυποίκιλο στόλο, που απευθύνεται σε όλους. Στην FlexCar θα βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, εντελώς καινούρια ή σε εξαιρετική κατάσταση με ελάχιστα χιλιόμετρα, για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Η μεγάλη ποικιλία σε τύπους οχημάτων, εκδόσεις και συστήματα κίνησης, προσφέρει απόλυτη ελευθερία επιλογής.

FlexCar

Επιπλέον, η βιώσιμη κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της FlexCar και για το λόγο αυτό η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς το στόλο της, δίνοντας έμφαση σε οχήματα που προσφέρουν σε όλους ένα πράσινο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, στην πλούσια γκάμα οχημάτων, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών ηλεκτρικών, υβριδικών και χαμηλής κατανάλωσης οχημάτων, που θα εξυπηρετήσουν τόσο ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες.

Στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνονται όλων των τύπων τα επιβατικά οχήματα, ελαφρά επαγγελματικά φορτηγά και μια πλειάδα μοτοσικλετών, από μικρά σκούτερ αστικής μετακίνησης έως adventure μοντέλα. Επιπρόσθετα, στην FlexCar οι ανάγκες σας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Με ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα εξυπηρέτησης, που είναι πάντα διαθέσιμο για να δώσει λύσεις σε κάθε αίτημα, απολαμβάνετε μια ταχύτατη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Εύκολα, απλά, άμεσα και εγγυημένα

Από το 2018, το ευέλικτο leasing της FlexCar έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες ιδιώτες και επαγγελματίες σε Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο.

FlexCar

Με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης, η FlexCar έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της ευελιξίας και της κορυφαίας, προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, ενώ εξελίσσεται συνεχώς ώστε να προσφέρει πάντα κάτι περισσότερο.

FlexCar

Η FlexCar ήρθε για να κάνει τις μετακινήσεις μας πιο απλές και ευχάριστες. Ανακαλύψτε τώρα στο στόλο της FlexCar το όχημα των ονείρων σας και τη μοναδική εμπειρία leasing στο www.flexcar.gr

Νικόλαος Γιαννούλας
Νικόλαος Γιαννούλας

gazzetta
gazzetta reader insider insider