Αυτοκίνητο
24-03-2021 | 14:15

Νέα εποχή για την Europcar στην Ελλάδα

Νέα εποχή για την Europcar στην Ελλάδα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Νέα δεδομένα για την ηγέτιδα εταιρεία ενοικίασης οχημάτων στην Ευρώπη, την Europcar, δημιουργεί η συνεργασία της με την Kinsen Hellas στη χώρα μας.

Η συμφωνία franchise μεταξύ της Kinsen Hellas και του Europcar Mobility Group τίθεται σε ισχύ από 1 Οκτωβρίου 2021 και στόχος είναι μέσω της συνεργασίας της με την Europcar, η Kinsen Hellas να δραστηριοποιηθεί στον υψηλά αναπτυσσόμενο κλάδο της ενοικίασης και της μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης, καθιερώνοντας την Europcar ως κορυφαία λύση κινητικότητας στην Ελλάδα.

Ποιες είναι οι δύο εταιρείες

Η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

Το Europcar Mobility Group προσφέρει ελκυστικές εναλλακτικές λύσεις για την ιδιοκτησία οχημάτων με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων που σχετίζονται με την κινητικότητα: ενοικίαση αυτοκινήτου και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και υπηρεσίες διαμοιρασμού αυτοκινήτων και φορτηγών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την στρατηγική συνεργασία της Kinsen Hellas με το Europcar Mobility Group, o κ. Νίκος Πασσιάς, Business Unit Manager, LTR/RAC της Kinsen Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Europcar Mobility Group, η οποία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Με γνώμονα μία αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση, ορίζουμε ως εταιρική αποστολή και όραμά μας την προσφορά υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Πλέον, και με τη συνεισφορά της Europcar, βρισκόμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, επώνυμη λύση κινητικότητας στην ελληνική αγορά με εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους κοινούς μας πελάτες, αλλά και ένα υπέροχο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά επωφελής και για τις δύο πλευρές.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.