Αυτοκίνητο
15-12-2020 | 09:48

Peugeot Koutlas: Εγγυημένα μεταχειρισμένα σαν καινούρια

Στη νέα, υπερσύγχρονη έκθεση της Peugeot Koutlas στο Ρέντη θα βρείτε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που ζητάτε, με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Στην αγορά αυτοκινήτου το όνομα Peugeot Koutlas εγγυάται την απόλυτη εξασφάλιση και εξυπηρέτηση, προσφέροντας μοναδικές παροχές. Ειδικότερα για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που αποδεικνύει τη διαφάνεια στα χιλιόμετρα και στην κατάσταση του αυτοκινήτου που θα επιλέξει, μαζί με πολυετή εγγύηση που εξασφαλίζει δίχως ψιλά γράμματα ξένοιαστη χρήση.

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών, κάθετη οργάνωση και άριστη γνώση των αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας, η Peugeot Koutlas προσφέρει στις νέες, εύκολα προσβάσιμες εγκαταστάσεις της στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 17 στο Ρέντη την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων της Peugeot, αλλά και μεταχειρισμένα σαν καινούρια.

Στην Peugeot Koutlas κάθε υποψήφιος αγοραστής αρκεί να επιλέξει το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καθώς οι παροχές της Peugeot Koutlas, εξασφαλίζουν απόλυτη ικανοποίηση τόσο κατά την αγορά οποιουδήποτε γαλλικού μοντέλου, όσο και κατά τη χρήση του.

Πιο συγκεκριμένα, στην Peugeot Koutlas θα βρείτε αυτοκίνητα με πλήρες ιστορικό συντήρησης, προερχόμενα μόνο από την ελληνική αντιπροσωπεία, με πλήρη έλεγχο για την άριστη κατάσταση όλων των μερών του αμαξώματος και του κινητήρα και ατρακάριστα. Επιπρόσθετα, η άριστη κατάσταση κάθε μεταχειρισμένου πιστοποιείται από διπλή γραπτή εγγύηση:

  1. Πραγματικών χιλιομέτρων

  2. Πέντε ετών καλής λειτουργίας

Τα τρία μεταχειρισμένα Peugeot που σας προτείνουμε στη συνέχεια, όλα μοντέλα του 2020, εξασφαλίζουν μεγάλο οικονομικό όφελος παρότι η κατάστασή τους δεν διαφέρει σχεδόν από αυτή των καινούριων.

Peugeot 208


insider

 

 

 

 

Το πιο ποθητό αυτοκίνητο της κατηγορίας B και ένα από τα best seller της ελληνικής αγοράς, σας περιμένει με μόλις 6.559 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Μοντέλο του 2020, πλούσια εξοπλισμένο, σε λευκό χρώμα και με τον εξαιρετικά οικονομικό κινητήρα 1.2 λίτρων 75 ίππων, συνδυάζει την κομψότητα και την οικονομία με ιδανικό τρόπο. Γνωρίστε τα μοναδικά του πλεονεκτήματα σε τιμή – έκπληξη.

Peugeot 3008


insider

 

 

 

 

Το εμβληματικό SUV της Peugeot με τον ισχυρό κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων και το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, έχει διανύσει μόλις 9.900 χιλιόμετρα. Απολαύστε το πιο καινοτόμο και πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό της κατηγορίας, κορυφαία αισθητική SUV και μοναδική απόλαυση οδήγησης, με κόστος που σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό κίνητρο αγοράς.

Peugeot 208


insider

 

 

 

 

Το αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 για την Ελλάδα και την Ευρώπη στο υπέροχο κίτρινο χρώμα που αναδεικνύει τη βραβευμένη του αισθητική, σας περιμένει με μόλις 9.573 χιλιόμετρα στο κοντέρ να το αποκτήσετε. Ο κινητήρας των 1.2 λίτρων 75 ίππων θα σας προσφέρει οικονομία αλλά και δυναμικές επιδόσεις, χάρη στο μικρό βάρος του πανέμορφου 208. Δείτε τα μοναδικά του χαρακτηριστικά αλλά και την προκλητικά χαμηλή του τιμή.