Ιταλικό ταμπεραμέντο στην «Σφακιανάκης Επιλογές»
Κορυφαίες προτάσεις της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε άριστη κατάσταση και μοναδικές τιμές σας περιμένουν στην Σφακιανάκης Επιλογές.

Το δίκτυο «Σφακιανάκης Επιλογές» είναι μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ενός από τους μεγαλύτερους στην αγορά καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, με 17 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ο στόλος των άριστα ελεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διαθέτει είναι πραγματικά ανεξάντλητος, με αποτέλεσμα κάθε οδηγός να μπορεί να βρει οποιοδήποτε όχημα επιθυμεί.

Εγγυημένες ευκαιρίες

Στις εκθέσεις «Σφακιανάκης Επιλογές» διατίθεται αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, από μικρά μοντέλα πόλης έως και πολυτελή sedan και SUV, με κοινό παρονομαστή ότι είναι μεγάλες ευκαιρίες. Γιατί ευκαιρία είναι να βρίσκεις αυτό που θες, όταν το θες, απόλυτα ελεγμένο, εγγυημένο, στην καλύτερη τιμή και με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Στην «Σφακιανάκης Επιλογές» θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από επιδότηση ανταλλαγής του δικού σας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και τα ιδιαίτερα συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ειδικότερα για όσους αναζητούν τη συγκίνηση της ιταλικής σχολής οδήγησης, στη «Σφακιανάκης Επιλογές» υπάρχουν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μοντέλα με μικρή ηλικία, λίγα και ελεγμένα χιλιόμετρα σε τιμές που πρέπει να προλάβετε...

Alfa Romeo Giulietta


insider

 

 

 

 

 

 

 

Με ηλικία μόλις τριών ετών, η Giulietta διατηρεί ανέπαφη την κορυφαία κομψότητα που τη χαρακτηρίζει, ενώ με μόλις 24.417 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, ο κινητήρας diesel των 1.6 λίτρων με ισχύ 120 ίππων προσφέρει απλόχερα επιδόσεις και είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε κατανάλωση. Δείτε όλα τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και την άψογη κατάστασή της με ένα κλικ.

Fiat 500X


insider

 

 

 

 

 

 

 

Το υπέροχο συμπαγές SUV της Fiat προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, μεγάλους χώρους και δυναμικές επιδόσεις σε ένα ιδιαίτερα αθλητικό και προσεγμένο αισθητικό περιτύλιγμα. Με κινητήρα μόλις 1.4 λίτρων αλλά με απόδοση 140 ίππων και αυτόματο κιβώτιο, συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και μοναδική ευκολία. Μόλις 2 ετών και με 33.150 χιλιόμετρα στο κοντέρ, προκαλεί για σύγκριση κάθε καινούριο Fiat 500X. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Abarth 500


insider

 

 

 

 

 

 

 

Το αυτοκίνητο πόλης με την εμβληματική αισθητική και τη δυναμική απόδοση αποτελεί ένα μοναδικό urban fashion item. Ειδικότερα στην έκδοση Abarth με τους 160 ίππους, κατακτά τόσο την πόλη όσο και κάθε αυτοκινητόδρομο. Σε άριστη κατάσταση, μοντέλο του 2014, περιμένει κάθε λάτρη της συναρπαστικής οδικής συμπεριφοράς, των επιδόσεων και του εκλεπτυσμένου στιλ να το γνωρίσει από κοντά.

 

gazzetta
gazzetta reader insider insider