Νέο Fiat 500: Tο μέλλον στη Fiat Sfakianakis
Το νέο ηλεκτρικό 500 έρχεται στη Fiat Sfakianakis και θα εντυπωσιάσει, με τρεις εκδόσεις αμαξώματος και δύο εκδόσεις κινητήρα.

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 αναμένεται στο δίκτυο καταστημάτων Sfakianakis, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δει και να ενημερωθεί για το πιο trendy και προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και να απολαύσει τις μοναδικές υπηρεσίες της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώλησης αυτοκινήτων στη χώρα μας.

insider

Ηλεκτρικό και εντελώς νέο

Το ηλεκτρικό 500 διατήρησε τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του θρυλικού μοντέλου, μεγάλωσε σε διαστάσεις και διαθέτει εντελώς νέο πλαίσιο και εσωτερικό. Το ξεχωριστό στιλ του νέου ηλεκτρικού 500 ήδη έχει κερδίσει ήδη το βραβείο Red Dot Design Award 2020 ενώ είναι υποψήφιο και στο θεσμό Car Of The Year του 2021.

insider

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του διαθέσιμο σε 3θυρη hatchback έκδοση, Cabrio, αλλά και την έκδοση 3+1 που χάρη στην έξυπνη 3 πόρτα προσφέρει αυξημένη χρηστικότητα χωρίς καμία παραχώρηση στο στιλ. Εκτός όμως από το αμάξωμα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και τη χωρητικότητα των μπαταριών που θα εφοδιάζουν το όχημα του έτσι ώστε να αποφασίσει με βάση τις δικές του ανάγκες πια επιλογή είναι πιο συμφέρουσα για εκείνον.

Εκδόσεις για κάθε απαίτηση

Η νέα πλατφόρμα του ηλεκτρικού 500 σχεδιάστηκε ειδικά για το μοντέλο και συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης, ανάλογα με την έκδοση, 95 ή 118 ίππων. Ως ηλεκτρικός, εξασφαλίζει άμεση απόκριση και εξαιρετικά καλές επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε 9’’ ή 9,5’’ ανάλογα με την έκδοση).

insider

Η αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών μπορεί να φτάσει για τις δύο εκδόσεις αντίστοιχα τα 180 ή 320 χιλιόμετρα, με βάση το νέο αυστηρότερο πρωτόκολλο WLTP. Τα επίπεδα αυτονομίας αυξάνονται σημαντικά ξεπερνώντας τα 460 χλμ. σε χρήση αμιγώς σε αστικές συνθήκες.

insider

Το κυριότερο είναι πως το ηλεκτρικό 500 μέσα σε μόλις 5 λεπτά μπορεί να φορτιστεί με αρκετή ενέργεια που θα του εξασφαλίσει 50 χλμ. διαδρομών. Παράλληλα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σε μόλις 35 λεπτά το ποσοστό φόρτισης μπορεί να φτάσει στο 80%, το ηλεκτρικό 500 ουσιαστικά απαλλάσσει τον χρήστη από το άγχος της διαδικασίας φόρτισης.

Επαναστατικό εσωτερικό

Η πρωτοτυπία και η κορυφαία ποιότητα στο εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού Fiat 500 είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά.

insider

Το ολοκαίνουριο σύστημα πολυμέσων Cinerama με οθόνη 10,25" περιλαμβάνει ταχύτατη σύζευξη Bluetooth και συνδέει όλα τα smartphone με το αυτοκίνητο σε λιγότερο από 5”. Για την απλούστερη αλληλεπίδραση υπάρχει ένα σύστημα φωνητικού χειρισμού φυσικής ομιλίας, απλά λέγοντας “Hey Fiat”.

insider

Το σύστημα πλοήγησης προσφέρει στον οδηγό πληροφορίες για την κίνηση, κάμερες ελέγχου ταχύτητας, θέσεις στάθμευσης, σημεία φόρτισης και μετεωρολογικές προβλέψεις. Ταυτόχρονα, το νέο Fiat 500 είναι πάντα συνδεδεμένο χάρη στις υπηρεσίες UCONNECT™, που προσφέρουν τη δυνατότητα χειρισμού από απόσταση των κύριων λειτουργιών του αυτοκινήτου.

insider

Το νέο Fiat 500 διαθέτει επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 7’’ και τη δυνατότητα εξοπλισμού με ασύρματο φορτιστή κινητού.

Κορυφαία εξυπηρέτηση Fiat Sfakianakis

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 είναι σήμερα η πιο προηγμένη αλλά και πλέον προσιτή πρόταση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς η τιμή του ξεκινά από τις 19.970 ευρώ, υπολογίζοντας και την κρατική επιδότηση, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό.

insider

Στα πέντε καταστήματα της Fiat Sfakianakis με την άψογη εξυπηρέτηση και τις μοναδικές παροχές, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά το εντυπωσιακό νέο 500 και να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά του από εξειδικευμένους συνεργάτες. Ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το αυτοκίνητο σε μια από τις 3 εκδόσεις εξοπλισμού Icon, Passion και Action, με τους καλύτερους όρους της αγοράς, αλλά και να ενημερωθεί σωστά και πλήρως για την εγκατάσταση οικιακού φορτιστή.

 

gazzetta
gazzetta reader insider insider