Αυτοκίνητο
02-12-2020 | 10:26

Παράταση της Peugeot Black Friday έως 18 Δεκεμβρίου

Μοιράσου το
Παράταση της Peugeot Black Friday έως 18 Δεκεμβρίου

H Peugeot ήταν η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που καθιέρωσε το θεσμό της Black Friday. Με μοναδικές προσφορές, δίνει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο τη δυνατότητα στον καθένα να επωφεληθεί σημαντικά, αποκτώντας ένα από τα κορυφαία μοντέλα της πλήρως ανανεωμένης της γκάμας.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Black Friday, η ανταπόκριση των υποψήφιων αγοραστών ήταν πολύ μεγάλη, καθώς το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot δέχτηκε πλήθος επισκέψεων από ενδιαφερόμενους. Το αποτέλεσμα της επιτυχίας αυτής ώθησε τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να παρατείνει την ισχύ των προσφορών της Black Friday, έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους φίλους της μάρκας.

Οι προσφορές Black Friday ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών και των επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot, περιλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των ηλεκτρικών της μοντέλων.

insider

Το συναρπαστικό 208, που έχει κερδίσει τον τίτλο τόσο του ευρωπαϊκού, όσο και του ελληνικού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020», προσφέρει πλειάδα επιλογών σε εκδόσεις diesel, βενζίνης αλλά και αμιγώς ηλεκτρικής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη χώρα μας το Σεπτέμβριο.

Ταυτόχρονα η Peugeot προσφέρει τις πιο δημοφιλείς προτάσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα e-208 και e-2008, τα οποία έχουν κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα για όλο το 2020.

Όντας πρωτοπόρος και στον τομέα των online υπηρεσιών, η Peugeot δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να διαμορφώσει το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρεται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.peugeot.gr, να ζητήσει test drive στον χώρο που τον εξυπηρετεί και να προχωρήσει σε οnline κράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής του.

Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, ενώ τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.