Εταιρικά Volvo: απόλαυση, οικονομία, μηδενική φορολογία

To λανσάρισμα της σειράς Recharge από τη Volvo έχει μία συμβολική και μία πρακτική διάσταση. Αφενός δηλώνει ότι η σουηδική εταιρεία έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα για τη μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση. Αφετέρου, το ομολογουμένως ιδιαίτερα εύστοχο όνομα περικλείει μία πλήρη γκάμα αυτοκινήτων που μπαίνουν στην πρίζα και αλλάζουν τα δεδομένα στις καθημερινές μετακινήσεις. Τα plug-in υβριδικά Volvo μπορούν να καλύψουν τις μέσες καθημερινές μετακινήσεις χωρίς σταγόνα καυσίμου, αθόρυβα και με μηδενική κατανάλωση ρύπων. Επιπλέον, ο οδηγός τους απολαμβάνει οποτεδήποτε επιθυμήσει κορυφαίες επιδόσεις, με άμεση απόκριση και μεγάλο απόθεμα δύναμης.

Σε όλες τις αγορές του πλανήτη, και στην ελληνική, τα plug-in υβριδικά της Volvo κερδίζουν ραγδαία την προτίμηση του κοινού, δείχνοντας τη μορφή των πραγμάτων που έρχονται. Ενισχυμένα και από τις τελευταίες προσαρμογές στην ελληνική νομοθεσία που επιβραβεύουν τα πιο καθαρά μέσα μετακίνησης, τα μοντέλα Recharge αποτελούν επίσης εξαιρετικές εταιρικές επιλογές. Στα οφέλη τους προστίθεται η ευνοϊκή μεταχείριση από τη νομοθεσία, που επιβραβεύει την καινοτομία για την προώθηση των βιώσιμων μετακινήσεων, παρέχοντας μεγαλύτερες ελαφρύνσεις και απαλλαγές από το εισόδημα.

insider

Η κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει η γκάμα της Volvo για την επιχείρηση σημαίνει προστασία των ανθρώπων της και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Το χαμηλό κόστος χρήσης και οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας που ενισχύουν την παραγωγικότητα συμπληρώνουν μία σειρά από ιδιαίτερα ελκυστικά πλεονεκτήματα.

insider

Στη σειρά Recharge περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες προτάσεις που επωφελούνται από μηδενικό φόρο χρήσης όσον αφορά τη χρονομίσθωση, καθώς έχουν εκπομπές CO2 κάτω από 50 g / km και Λιανική Τιμή προ Φόρων κάτω από 40.000 €: To XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 με τους 211 ίππους, στις εκδόσεις Inscription & R-Design συνδυάζει εξαιρετική απόδοση και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ ως Recharge Plug-in Hybrid Τ5 το πρωτοποριακό αστικό SUV της Volvo παρέχει στον οδηγό του την κορυφαία ισχύ των 262 ίππων. Το V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 ξεχωρίζει με το στιλ, τη σπορ οδική συμπεριφορά και τις συναρπαστικές επιδόσεις που του χαρίζει το σύστημα κίνησης των 340 ίππων.

insider

Ιδιαίτερα χαμηλός είναι ο φόρος χρήσης για τα μοντέλα της σειράς Recharge που ανήκουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες τιμής. Ενδεικτικά, για το μεσαίο sedan της Volvo, το S60, ένα αυτοκίνητο που συνταιριάζει όμορφα το σπορ ύφος με την πολυτέλεια, στην έκδοση Recharge με το κορυφαίο σύστημα κίνησης Τ8 των 390 ίππων ο φόρος αγγίζει μόλις τα 150 €.

insider

Όσο για το best seller των SUV της Volvo, XC60, όσοι εταιρικοί χρήστες επιλέξουν τις plug-in υβριδικές εκδόσεις Τ6 και Τ8, με ταξινόμηση εντός του 2020, θα επωφεληθούν από φόρο χρήσης της τάξης των 250 €. Ακαταμάχητη πρόταση, με δύναμη, ασφάλεια και μεγάλο εύρος δυνατοτήτων σε κάθε οδόστρωμα και έδαφος.

insider

Τέλος, για όσους θα ήθελαν την ανώτερη εκδοχή της σκανδιναβικής πολυτέλειας και τεχνολογίας σε τετράθυρη φόρμα, το Volvo S90 Recharge Plug-in Hybrid T8 διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του state of the art συστήματος κίνησης της σειράς Recharge, ενώ ο φόρος χρήσης του είναι 650 €.

insider

Μάθετε περισσότερα εδώ!

gazzetta
gazzetta reader insider insider