Νέο Nissan Juke: Ένα με τη ζωή
Καθημερινή κίνηση στην πόλη με οικονομία ή αποδράσεις με τη μέγιστη απόλαυση και ασφάλεια; Οτιδήποτε και αν ζητάτε, το νέο Nissan Juke είναι εδώ για να το προσφέρει.

Δυναμικό, γεμάτο ενέργεια και έτοιμο για όλα: To νέο Nissan Juke είναι ένα SUV με πάθος για τη ζωή, ακριβώς όπως και οι υποψήφιοι αγοραστές του.

Έτοιμο για όλα

Σχεδιασμένο για να ακολουθεί την καθημερινότητα του οδηγού του με μέγιστη πρακτικότητα, ασφάλεια και οικονομία και ταυτόχρονα έτοιμο για κάθε δρόμο και μεγάλο ταξίδι, το Juke είναι τόσο πολύπλευρο όσο δείχνει και η μοναδική του σχεδίαση.

insider

Με μήκος 4,210 μέτρα και πλάτος 1,80, το νέο Nissan Juke είναι όσο συμπαγές χρειάζεται για να ελίσσεται με άνεση σε κάθε αστική διαδρομή και ταυτόχρονα τόσο άνετο για να φιλοξενεί πέντε επιβάτες και αποσκευές όγκου 422 λίτρων.

insider

Οι ζάντες με διάμετρο έως και 19 ίντσες προσφέρουν επιβλητικό αποτύπωμα και αθλητικό παράστημα, ενώ η ο σχεδιασμός της «αιωρούμενης» οροφής και η κουπέ απόληξή της στο πίσω μέρος εντείνουν το σπορ χαρακτήρα. Μια μεγάλη γκάμα από 11 χρώματα αμαξώματος σε συνδυασμό με 3 χρώματα οροφής που δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση, εξασφαλίζουν ένα τεράστιο περιθώριο εξατομίκευσης.

insider

Η απόλαυση της πληρότητας

Στο εσωτερικό, ένας συναρπαστικός κόσμος πληρότητας ανοίγεται εμπρός από τον οδηγό, ενώ χαρακτηριστική είναι η πληρότητα του εξοπλισμού, η άνεση και η πρακτικότητα. Το Juke προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση των smartphones, εφαρμογή για τον απομακρυσμένο έλεγχο και την παρακολούθηση κρίσιμων στοιχείων του αυτοκινήτου και WiFi για να είναι πάντα συνδεδεμένο.

insider

Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων NissanConnect με την οθόνη αφής 8 ιντσών είναι συμβατό με Apple CarPlay®, Android Auto και Google Assistant, ενώ μπορεί να περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης TomTom & Live Traffic.

insider

Για την ψυχαγωγία τους, οδηγός και επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ηχοσύστημα Bose® Personal® Plus, με οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένων δύο μονάδων UltraNearfield ενσωματωμένων και στα δύο εμπρόσθια προσκέφαλα, για πεντακάθαρο ήχο.

insider

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, αναβαθμίζουν όχι μόνο την ασφάλεια όλων των επιβατών αλλά και την ευκολία της οδήγησης.

Η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT της Nissan, η οποία προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, την επιτάχυνση και την πέδηση είναι επίσης διαθέσιμη. Το ProPILOT επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα στον αυτοκινητόδρομο, ούτως ώστε ο οδηγός να διατηρεί την σωστή απόσταση και ταχύτητα, διατηρώντας παράλληλα το αυτοκίνητο εντός της λωρίδας κυκλοφορίας.

insider

Όλα τα παραπάνω, μαζί με έξι αερόσακους και την προηγμένη δομή παθητικής ασφάλειας του σύγχρονου πλαισίου CMF-B, συνέβαλαν ώστε το νέο Nissan Juke να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των πέντε αστέρων, από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό αξιολόγησης Euro NCAP.

Δύναμη με απόλυτο έλεγχο

Η πολύπλευρη, νεανική και δυναμική προσωπικότητα του νέου Nissan Juke συμβαδίζει απόλυτα με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ένα προηγμένο, ελαφρύ και ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 1.0 λίτρου, προσφέρει άμεση απόκριση, υψηλή ισχύ και μεγάλη ροπή. Συγκεκριμένα αποδίδει 117 ίππους και 180Nm ροπής (200Nm με λειτουργία over boost), ενώ συνδυάζεται με στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο εφτά ταχυτήτων. Για πρώτη φορά διατίθεται και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DCT), με διακόπτες αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι (paddles).

insider

Χάρη στη σχεδίαση μειωμένων τριβών και τον ηλεκτρονικό έλεγχο του turbo, το μηχανικό σύνολο βενζίνης είναι, εκτός από ιδιαίτερα αποδοτικό, κορυφαίο και στην οικονομία. Σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 5,9 λίτρα/ 100 χλμ. με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και 6,0 λίτρα /100 χλμ. με το αυτόματο DCT (WLTP). Οι εκπομπές CO2 ξεκινούν από τα μόλις 135 γρ./χλμ. με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και από 138 γρ./χλμ. με το αυτόματο DCT.

insider

Τρία προγράμματα λειτουργίας δίνουν στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει Το D-Mode επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει άνετα τις τρεις λειτουργίες -Standard, Eco και Sport– προκειμένου να ρυθμίζει την απόκριση του αυτοκινήτου ανάλογα με το δρόμο ή τη διάθεσή του.

insider

Οι επιδόσεις του νέου Nissan Juke συμβαδίζουν απόλυτα με την απολαυστική οδική του συμπεριφορά. Το συμπαγές και στιβαρό αμάξωμα συνδυάζεται με προσεκτικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, για να προσφέρει άνεση στις χαμηλές ταχύτητες και απόλυτο έλεγχο στις υψηλές. Παράλληλα, η κορυφαία ακαμψία εγγυάται μοναδική για την κατηγορία ποιότητα κύλισης, με απουσία ενοχλητικών θορύβων και κραδασμών

Μεγάλες δυνατότητες επιλογής

Διαθέσιμο σε 7 διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, με δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις αμαξώματος και εσωτερικού, τροχούς από 16 έως και 19 ίντσες και προαιρετικά στοιχεία που απογειώνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης, το νέο Nissan Juke μπορεί να γίνει δικό σας εύκολα από 17.900 ευρώ.

gazzetta
gazzetta reader insider insider