Το Tesla 3 ικανοποιεί περισσότερο από κάθε άλλο αυτοκίνητο τους οδηγούς του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Tesla 3 ικανοποιεί περισσότερο από κάθε άλλο αυτοκίνητο τους οδηγούς του
Έρευνα του γνωστού οργανισμού Consumer Reports ανάμεσα σε 420.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ανάδειξε το Tesla 3 ως το αυτοκίνητο που ικανοποιεί περισσότερο τους οδηγούς του.

Το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται περισσότερο από κάθε άλλο στις προσδοκίες των κατόχων του είναι το νέο Tesla Model 3. Το μικρότερο μοντέλο της αμερικανικής μάρκας, ψηφίστηκε ως το κορυφαίο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, δηλαδή ιδιοκτήτες ηλικίας από 24 έως και 90 ετών.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Consumer Reports στις ΗΠΑ και περιέλαβε τις απαντήσεις 420.000 κατόχων αυτοκινήτων όλων των ηλικιών. Στη συνέχεια, αυτοί χωρίστηκαν στις ηλικιακές ομάδες των Millenials, της Generation X, των Baby Boomers και της Silent Generation.

insider

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς σε όλες τις παραπάνω ηλικιακές ομάδες οι πλέον ικανοποιημένοι από την επιλογή τους κάτοχοι αυτοκινήτου ήταν αυτοί του Tesla 3. Tο μοντέλο διέπρεψε παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα φουτουριστικό, στοιχείο που θεωρητικά θα δημιουργούσε προβλήματα προσαρμογής στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα κάτοχοι αυτοκινήτων κλήθηκαν να απαντήσουν στην καίρια ερώτηση αν θα αγόραζαν ξανά το ίδιο αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να αξιολογήσουν την εμπειρία οδήγησης, την άνεση, την αισθητική, τη σχέση κόστους/αξίας και την εργονομία του αυτοκινήτου τους.

Ας δούμε όμως ποια ήταν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των τεσσάρων ηλικιακών ομάδων, με τις μάρκες και τα μοντέλα που ξεχώρισαν ως τα πλέον ικανοποιητικά.

insider

Millenials

Ο όρος millennial αναφέρεται σε όποιον γεννήθηκε από το 1981 έως το 1996. Ως το νεότερο ηλικιακά σύνολο, εκτιμά ιδιαίτερα την πρωτοποριακή υπόσταση του ηλεκτρικού Tesla Model 3. Η σχετικά προσιτή τιμή του Tesla 3, το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους ομαδοποιούνται σε αυτήν την κατηγορία. Μεγάλη και η επιτυχία της Honda, με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να κατέχει τέσσερα μοντέλα της στο top10, τα Accord, CR-V, Civic και Odyssey.

  1. Tesla Model 3

  2. Subaru Ascent

  1. Mazda CX-5

  2. Honda Accord

  1. Subaru Forester

  2. Ford F-150

  1. Honda CR-V

  2. Honda Civic

  1. Honda Odyssey

  2. Subaru Impreza

Generation X

Η Generation X περιλαμβάνει οποιοδήποτε άτομο γεννήθηκε από το 1965 έως το 1980. Αυτή η ομάδα επέλεξε επίσης το μοντέλο 3 ως το προτιμώμενο όχημα, αλλά τα πολύ ακριβότερα μοντέλα S και X επίσης της Tesla, συμπεριλήφθηκαν στη λίστα στη δεύτερη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Συνολικά στο top 10 των προτιμήσεων επικρατεί η Tesla.

  1. Tesla Model 3

  1. Tesla Model S

  2. Audi A5

  1. Tesla Model X

  2. Volkswagen Golf

  1. Toyota Prius

  2. Toyota RAV4

  1. Subaru Ascent

  2. Jeep Wrangler

  1. Volkswagen GTI

Baby Boomers

Οι Baby Boomers γεννήθηκαν από το 1946 έως το 1964 και μεγάλωσαν οδηγώντας μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Όπως τα Ford Mustang και Dodge Challenger. Τα αμερικανικά muscle carw, ως εκφραστές την κλασικής αυτοκίνησης, βρέθηκαν στις θέσεις 10 και 7, αλλά για μια ακόμα φορά το προηγμένο ηλεκτρικό Tesla Model 3 βασιλεύει. Το μοντέλο S προτιμήθηκε επίσης από αυτήν την ηλικιακή ομάδα, στην τέταρτη θέση. Tesla και Ford κερδίζουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα τους περισσότερους ικανοποιημένους οδηγούς.

  1. Tesla Model 3

  2. Ford Expedition

  1. Porsche 718 Boxster

  2. Tesla Model S

  1. Mazda MX-5 Miata

  2. Volvo XC40

  1. Dodge Challenger

  2. Toyota Prius

  1. BMW X5

  2. Ford Mustang

insider

Silent Generation

Η Silent Generation προηγείται αυτής των Baby Boomers και περιλαμβάνει αυτούς που γεννήθηκαν από το 1928 έως το 1945. Το Model 3, για άλλη μια φορά, προτιμήθηκε περισσότερο από αυτήν την ηλικιακή ομάδα, με το Model S να παίρνει την τρίτη θέση. Δύο διαφορετικές παραλλαγές του υβριδικού Toyota Prius συμπεριλήφθηκαν επίσης στη λίστα, γεγονός που δείχνει ότι παρότι θεωρητικά πιο συντηρητική και πρακτικά σε πολύ μεγάλη ηλικία, αυτή η γενιά εκτιμά και αναγνωρίζει επίσης τη νέα τεχνολογία.

1. Tesla Model 3

2. Genesis G90

3. Tesla Model S

4. Toyota Prius V

5. Honda Ridgeline

6. Toyota Prius

7. Subaru Forester

8. Hyundai Santa Fe

9. Mazda6

10. Ford Mustang

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider