Ανεπηρέαστο αφήνει το Χρηματιστήριο το Brexit

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανεπηρέαστο αφήνει το Χρηματιστήριο το Brexit
Το Χρηματιστήριο λαμβάνει αποστάσεις από το νευρικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, όπου επικρατεί μεταβλητότητα λόγω των εξελίξεων που σχετίζονται με το Brexit.

Με κέρδη άνοιξε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αθηνών με τους επενδυτές να προχωρούν σε επιλεκτικές αγορές και το τζίρο των συναλλαγών να είναι χαμηλότερος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Το Χρηματιστήριο λαμβάνει αποστάσεις από το νευρικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών, όπου επικρατεί μεταβλητότητα λόγω των εξελίξεων που σχετίζονται με το Brexit.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 707,33 μονάδες με άνοδο 0,49%. Ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 3,64 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που διακινούνται 28 σημειώνουν κέρδη, 19 πτώση και 21 είναι αμετάβλητες.

Θετικά στην εγχώρια επενδυτική ψυχολογία βοηθά η αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων. Το δεκαετές ομόλογο σημειώνει απόδοση 3,86%, ενώ το πενταετές σημειώνει απόδοση 2,71%.

H Eurobank ενισχύεται και καταγράφει κέρδη 1,50% στα 0,645 ευρώ. Κέρδη 0,63% στα 1,286 ευρώ σημειώνει η Alpha Bank. Η Εθνική Τράπεζα διαμορφώνεται στα 1,580 ευρώ με κέρδη 0,70%. Αμετάβλητη στα 1,395 ευρώ άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider