Star Wars TV: LG και Lucasfilm έφτιαξαν μια τηλεόραση 65 ιντσών για τους Jedi Του καναπέ

Καθώς η διαστημική εποποιία του «Star Wars» κάνει αποφασιστικά βήματα από τη μεγάλη προς τη μικρή οθόνη, ήρθε μάλλον η ώρα να αποκτήσει και το δικό της gadget. Έτσι, LG και Lucasfilm συνεργάστηκαν σε μια νέα τηλεόραση 65 ιντσών με θέμα τον «Πόλεμο των Άστρων». Το αποκλειστικό σετ θα περιοριστεί σε μόλις 501 πιστοποιημένες μονάδες.
Star Wars TV: LG και Lucasfilm έφτιαξαν μια τηλεόραση 65 ιντσών για τους Jedi Του καναπέ

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Obi-Wan Kenobi» της Disney+, η Lucasfilm και η LG παρουσίασαν μια περιορισμένης έκδοσης τηλεόραση με θέμα το Star Wars. Βασισμένο στο μοντέλο C2 OLED evo 65 ιντσών του ηλεκτρονικού γίγαντα, το αποκλειστικό σετ έχει σχεδιασμό, μενού στην οθόνη και συσκευασία εμπνευσμένα άμεσα από το αγαπημένο διαστημικό έπος του George Lucas.

Διαβάστε ακόμα: Ηome cinema με εικόνα 130 ιντσών υπόσχεται ο νέος projector PX1-PRO TriChroma Laser Cinema της Hisense

H C2 OLED evo έρχεται συσκευασμένη σε ένα κουτί που διαθέτει μια εικόνα του Darth Vader στο μπροστινό μέρος, κι αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο επιρροής του Άρχοντα των Sith. Το αποκλειστικό μοντέλο μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με την τυπική έκδοση, μέχρι να διακρίνει κανείς το έμβλημα της Αυτοκρατορίας στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με το Gizmodo, οι αναφορές στο Star Wars είναι πολύ πιο ξεκάθαρες μόλις η συσκευή μπει σε λειτουργία. Το μενού χρήσης έχει ανανεωθεί «γαλαξιακά»: ο κέρσορας επιλογής στην οθόνη μπορεί να ελεγχθεί μετακινώντας το Magic Remote τηλεκοντρόλ σαν φωτόσπαθο. Υπάρχει επίσης και μια ειδική επιλογή λειτουργίας γκαλερί η οποία διαθέτει concept art από τις πρωτότυπες ταινίες, καθώς και μια ειδική συλλογή με θέμα τον Vader.

Εικόνα

Ενώ οι λεπτομέρειες του Star Wars μπορεί να είναι τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στη συσκευή, η C2 είναι επίσης μια πολύ σταθερή τηλεόραση. Διαθέτει πάνελ OLED που σημαίνει ότι θα έχετε βαθύ μαύρο χρώμα, ενώ το Brightness Booster της LG υπόσχεται να διασφαλίσει ότι το φάσμα των χρωμάτων θα είναι ζωντανό.

Η τηλεόραση είναι επίσης εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή 4K α9 Gen5 AI της εταιρείας, ο οποίος προσαρμόζει συνεχώς την εικόνα έτσι ώστε τα πάντα να φαίνονται καθαρά και ευκρινή, είτε παρακολουθείτε το "The Empire Strikes Back" είτε το 2022 FIFA World Cup. Ο virtual ήχος 7.1.2 καναλιών σημαίνει επίσης ότι θα μπορείτε να ακούτε κάθε νότα από την εμβληματική μουσική του John Williams.

A post shared by LG USA (@lgusa)

Σύμφωνα με τη Lucasfilm και την LG, η «κοσμική» νέα τηλεόραση θα περιοριστεί σε μόλις 501 μονάδες –κάθε σετ συνοδεύεται από ένα αριθμημένο πιστοποιητικό γνησιότητας–, νούμερο που όπως γνωρίζουν οι φανατικοί θαυμαστές είναι μια αναφορά στην προσωπική ελίτ Stormtrooper μονάδα του Vader, την 501st Legion.

Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της τηλεόρασης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, υποψιαζόμαστε ωστόσο ότι η τελική τιμή θα είναι τουλάχιστον λίγο παραπάνω από την C2 OLED Evo των 2.500 δολαρίων. Για νέες ενημερώσεις, μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπο της LG.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ