Disney: Ανοίγει το νέο πανάκριβο ξενοδοχείο Star Wars Galactic Starcruiser με 3.000 δολάρια τη βραδιά

Το νέο ξενοδοχείο Star Wars της Disney ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαρτίου στο Walt Disney World Resort στο Ορλάντο. Το Galactic Starcruiser υπόσχεται βιωματικές εμπειρίες της διαστημικής περιπέτειας στους επισκέπτες του σε ένα διαστημόπλοιο φυσικού μεγέθους, αλλά και... διαστημικές τιμές διαμονής.
Disney: Ανοίγει το νέο πανάκριβο ξενοδοχείο Star Wars Galactic Starcruiser με 3.000 δολάρια τη βραδιά

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα στα θεματικά πάρκα, η Dinsey ωστόσο δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων. Εκμεταλλευόμενη τη νεκρή περίοδο φαίνεται ότι εκπόνησε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με στόχο να επαναφέρει τη διασκέδαση στο ζενίθ, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Διαβάστε ακόμα: Disney - Το real estate σχέδιο «Storyliving» για την οικοδόμηση οικιστικών κοινοτήτων

Έχοντας περάσει ένας χρόνος από την ανακοίνωσή του, το νέο ξενοδοχείο της Disney με το όνομα Galactic Starcruiser πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την 1η Μαρτίου στο Walt Disney World Resort στο Ορλάντο. Προς τέρψη των απανταχού φανατικών και μη των ταινιών αλλά και του σύμπαντος του Star Wars, η Disney υπόσχεται να χαρίσει την καθηλωτική εμπειρία μιας βιωματικής διαστημικής περιπέτειας στους επισκέπτες σε ένα «διαστημόπλοιο» σε φυσικού μεγέθους.

Εξυπακούεται ότι μια τέτοια «εξωκοσμική» εμπειρία δεν έρχεται φθηνά. Μια τετραμελής οικογένεια θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν 6.000 δολάρια για δύο νύχτες σε μια τυπική καμπίνα, ενώ η τιμή για διαμονή σε δίκλινο για το ίδιο διάστημα ανέρχεται στα 4.800 δολάρια περίπου. Ενώ οι τυπικές καμπίνες διατίθενται για τέσσερα έως πέντε άτομα, οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και οκτώ επισκέπτες και διαθέτουν χώρο καθιστικού και ύπνου με προφανώς υψηλότερο κόστος.

Πάντως, είτε σε καμπίνα είτε σε σουίτα, όλες οι επιλογές διανυκτέρευσης συνοδεύονται από νόστιμο φαγητό, είσοδο στα κινηματογραφικά στούντιο της Disney και μεταφορά από και προς το Galactic Starcruiser. Η ίδια η εταιρεία περιγράφει την εμπειρία ως «εν μέρει ζωντανό καθηλωτικό θέατρο, εν μέρει θεματικό περιβάλλον, εν μέρει γαστρονομική υπερβολή, εν μέρει πραγματικό παιχνίδι ρόλων».

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Galactic Starcruiser, το ταξίδι των επισκεπτών ξεκινά από τον τερματικό σταθμό Walt Disney World Resort, όπου θα επιβιβαστούν σε ένα «σημείο εκτόξευσης» και θα συναντηθούν με το Halcyon. Εκεί τους δίνεται η ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους για τον Πόλεμο των Άστρων.

Οι επίδοξοι Τζεντάι μπορούν να κάνουν εκπαίδευση με το φωτόσπαθο ή να συμμετέχουν σε παιχνίδια ρόλων ακολουθώντας την Πρώτη Διαταγή ή συμμετέχοντας στην Αντίσταση. Οι λάτρεις μπορούν ακόμη και να επιλέξουν να εισέλθουν σε ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου ή να βοηθήσουν έναν λαθρεπιβάτη.

Εκείνο που διασφαλίζει ότι θα μπείτε στο «πετσί του ρόλου» είναι η μπουτίκ που βρίσκεται έξω από το Atrium του Starcruiser. Με τη συλλογή Chandrila Collection προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη γκάμα ρούχων, όπως χιτώνες και στολές, καθώς και αξεσουάρ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ντυθούν όπως οι ήρωές τους και να ζήσουν ακόμη πιο έντονα την όλη εμπειρία Star Wars. Αναμφίβολα μια εντυπωσιακή εξατομικευμένη λαβή φωτόσπαθου με προσαρμοσμένο μήνυμα γραμμένο στα Aurebesh, το αλφάβητο του Star Wars, είναι ένα σουβενίρ που δεν θα βρει κανείς πουθενά αλλού.

Σύμφωνα με τα όσο υπόσχεται η Disney, κάθε ταξίδι με το Starcruiser θα είναι μοναδικό στο είδος του, έτσι όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να το επισκεφθούν περισσότερα από μία φορά θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες.

Το Star Wars Galactic Starcruiser προετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι έξω από το Walt Disney World την 1η Μαρτίου 2022. Μπορεί η διήμερη περιπέτεια να κοστίζει περισσότερο από μια μονοήμερη διαμονή στη σουίτα του υπερπολυτελούς Burj Al Arab στο Ντουμπάι (κοστίζει 1.500 δολάρια και περιλαμβάνει μεταφορά με Rolls-Royce) αλλά στο κάτω κάτω έτσι δεν συμβαίνει με τα… διαστημικά ταξίδια;

A post shared by Walt Disney World (@waltdisneyworld)

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και πακέτα προσφορών, καθώς και να αγοράσετε τη συλλογή Star Wars Galactic Starcruiser Chandrila στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Disney.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ