Πώς θα προσληφθείτε στα ΕΛΤΑ και στην Γ. Γραμματεία Εσόδων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα προσληφθείτε στα ΕΛΤΑ και στην Γ. Γραμματεία Εσόδων

Ανακοινώνονται εντός της εβδομάδας δύο νέες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού μέσω του ΑΣΕΠ, που αφορούν στην πρόσληψη 25 Χημικών στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών και 36 Διανομέων στα ΕΛΤΑ.

Ηδη στον διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών ορίστηκαν τα άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 (μία θέση για ΑΜΕΑ και μία για τρίτεκνο) και πλέον η προκήρυξη είναι στο ΑΣΕΠ για έκδοση. Η επιλογή των επιτυχόντων θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια), ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα Χημείας ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαίωση ιδιότητας μέλους της Ενωσης Ελλήνων Χημικών.

Σε ό,τι αφορά τα ΕΛΤΑ, ο σχετικός διαγωνισμός 1Κ/2016 αναμένεται να βγει «στον αέρα» από μέρα σε μέρα. Ολες οι θέσεις αφορούν την ειδικότητα των Διανομέων, για την οποία οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, καθώς και να διαθέτουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α (σταδιακής πρόσβασης), η οποία να είναι σε ισχύ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider