Έρχονται 90 προσλήψεις στην ΕΑΒ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται 90 προσλήψεις στην ΕΑΒ

Στην πρόσληψη 90 εξειδικευμένων τεχνικών υπαλλήλων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του εργοστασίου της στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας) προχωρά η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες, είτε για την εκτέλεση των παραγγελιών βάσει της συμφωνίας που έχει συνάψει με το Ελληνικό Δημόσιο.

Η διαδικασία της πρόσληψης εξαιρείται του ΑΣΕΠ και αφορά χρονικό διάστημα ενός έτους, με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης μέχρι και 5 έτη.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 30 ΤΕ Μηχανικοί Α/Φ, 20 ΤΕ Τεχνικοί Δομής Α/Φ, 20 ΤΕ Ηλεκτρονικοί Α/Φ, 15 ΔΕ Ττεχνικοί Δομής Α/Φ και 5 ΔΕ Ελεγκτές Παραγωγής.

Οι υποψήφιοι εκτός από τις απαιτούμενες γνώσεις, θα πρέπει να διαθέτουν εξειδικευμένη εμεπιρία τουλάχιστον 6 μηνών στο αντικείμενο της θέσης, καθώς και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Για ορισμένες ειδικότητες υπάρχει όριο ηλικίας το 45ο έτος.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στις ακόλουθες διευθύνσεις:
Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε./ Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού., Τ.Θ. 23, Τ.Κ. 32009 Τανάγρα, Σχηματάρι Βοιωτίας υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030) ήΕλληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε., Μεσογείων 2-4, 11527, Αθήνα.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ) μέσα σε δεκαήμερη. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις, συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στα γραφεία της υπηρεσίας, καθώς και στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στους διαγωνισμούς φορέων — Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider