Βρείτε δουλειά ως σεφ στο εξωτερικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρείτε δουλειά ως σεφ στο εξωτερικό

Αρχιμάγειρες (CHEF) που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κουζίνες μικρών εστιατορίων, à la carte εστιατορίων, μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων και εκδηλώσεις με catering στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, αναζητά η Opteam σε συνεργασία με την υπηρεσία EURES του ΟΑΕΔ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

• Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων ή Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο χώρο των εστιατορίων και εστίασης.
• Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε διαφορετικούς τύπους κουζίνας, κυρίως à la carte.

• Καλή / πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
• Η εμπειρία σε Banquet Kitchen αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, όπως και η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό.
• Διάθεση να μάθουν τη Φινλανδική γλώσσα (ξεκινώντας από την ορολογία της κουζίνας, με στόχο την κατανόηση γραπτών συνταγών) και να προσαρμοστούν στη Φινλανδική κουλτούρα ζωής και εργασίας.

Η εταιρεία προσφέρει σύμβαση πλήρους απασχόλησης για ένα έτος, ξεκινώντας από το Μάιο του 2016 και δυνατότητα ανανέωσής της. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα εργασίας σε θέρετρα σκι στην εξωτική Λαπωνία, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στην αγγλική γλώσσα στο email: [email protected] (αναφέροντας απαραίτητα στο θέμα τον κωδικό Opteam2016) μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2016. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα κληθούν σε συνεντεύξεις με την Opteam στις 7-11 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν στο email [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider