Νέες προσφορές για την Ελλάδα από την Emirates

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες προσφορές για την Ελλάδα από την Emirates

Νέες προσφορές για την ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία για πτήσεις που ξεκινούν από 26 Ιανουαρίου 2018 έως 26 Ιουνίου 2018. Συγκεκριμένα οι νέες προσφορές της Emrates περιλαμβάνουν τους προορισμούς της Νέας Υόρκης, του Ντουμπάι, του Χονγκ Κονγκ, του Πεκίνο, του Γιοχάνεσμπουργκ, για όσους κάνουν κράτηση εισιτηρίου από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 27 Ιανουαρίου 2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι η η Emirates συνδέει απευθείας τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, 365 ημέρες το χρόνο, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικότερα οι προορισμοί και οι τιμές αναφέρονται παρακάτω:

Ντουμπάι : 409 €

Νέα Υόρκη : 409 €

Χονγκ Κονγκ : 559 €

Μπανγκόκ : 579 €

Πεκίνο : 589 €

Γιοχάνεσμπουργκ : 589 €

Σιγκαπούρη : 619 €

Μπαλί : 649 €

Σεούλ : 659 €

Μελβούρνη : 989 €

Να υπενθυμίοσυμε ότι η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου.

Η Emirates εμπνέει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, το πρωτοπόρο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της από τις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.emirates.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider