H Nestlé χάρισε 57.000 παγωτά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Nestlé χάρισε 57.000 παγωτά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ένα «δροσερό δώρο» έκανε η Nestlé στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα καθώς πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία προσέφερε 57.120 παγωτά για τα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός.

Τα παγωτά θα μοιραστούν τόσο στα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού όσο και στα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει πανελλαδικά το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», «η εταιρεία Nestle είναι πάντα δίπλα μας καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουμε. Οι άνθρωποι της εταιρείας συμμετέχουν ενεργά σε κάθε μας προσπάθεια και με την κίνησή τους αυτή έκαναν πιο γλυκό το καλοκαίρι μας!»

Αντίστοιχα, όπως τόνισε στο insider.gr η κυρία Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων της Nestlé Ελλάς, «τα παιδιά που χρειάζονται τη φροντίδα μας είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία για μας και κάτι που ξεκινά από τις ρίζες της ιστορίας της Nestlé. Η συνεργασία μας με το Χαμόγελο του Παιδιού είναι σταθερή εδώ και χρόνια και έτσι σε κάθε ευκαιρία έχουμε στο νου μας τα παιδιά που ζουν στα σπίτια του οργανισμού. Φέτος, σκεφτήκαμε να γιορτάσουμε μαζί τους την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών με μια νότα δροσιάς από το αγαπημένο τους παιδικό παγωτό, που με τη βοήθεια του οργανισμού, μοιράζεται στα σπίτια των παιδιών για όλο το καλοκαίρι.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider