Στήριξη Τσίπρα στη διοίκηση των ΕΛΠΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στήριξη Τσίπρα στη διοίκηση των ΕΛΠΕ

Τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στη διοίκηση των ΕΛΠΕ εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη το πρωί ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Γιώργο Σταθάκη στο υπουργείο Περιβάλλοντας και Ενέργειας.

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην ενεργειακή πολιτική και τις επενδύσεις τόνισε ότι «τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ επί των ημερών μας είναι εντυπωσιακά. Σήμερα έχει πολλαπλή κερδοφορία σε σχέση με το παρελθόν. Δημιουργεί νέα ρεκόρ. Η τωρινή Διοίκηση αποδίδει προς όφελος και της εταιρείας και της ελληνικής κοινωνίας και των φορολογούμενων. Πάγια θέση μας είναι να υπάρχει αρμονική σχέση με τους ιδιώτες επενδυτές. Αλλά ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις".

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη, υπογράφονται οι συμβάσεις μίσθωσης μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΠΕ, Γρηγόρη Στεργιούλη οι δύο συμβάσεις για την αξιοποίηση υδρογονανθράκων στις περιοχές της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και της Άρτας-Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.