ΔΕΛΤΑ και Μπάρμπα Στάθης στην έκθεση IDDBA 2017

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΛΤΑ και Μπάρμπα Στάθης στην έκθεση IDDBA 2017

Με ικανοποιητικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε, από το Τμήμα Εξαγωγών «TradeUSA» του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, η διοργάνωση της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην έκθεση IDDBA 2017, την κορυφαία έκθεση για τη βιομηχανία του Food Service των ΗΠΑ, η οποία χαρακτηρίζεται για την εξειδίκευσή της και τους υψηλού επιπέδου συμμετέχοντες και πραγματοποιήθηκε, από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου, στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνιας.

Το ελληνικό περίπτερο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, το οποίο εκπροσωπούσε τις εταιρίες ΔΕΛΤΑ και Μπάρμπα Στάθης, παρουσιάστηκε μεταξύ 10.280 συμμετεχόντων από 30 χώρες, ανάμεσα σε 2.048 περίπτερα.

Σκοπός της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής ήταν η συλλογή χρήσιμων ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων, τα οποία θα διοχετευτούν στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διοργάνωση εξατομικευμένων επιχειρηματικών συναντήσεων για τις εταιρείες, αποσκοπώντας τόσο στην προσέλκυση επισκεπτών, όσο και στη δικτύωση με εισαγωγείς για την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών. Επιπροσθέτως, διοργανώθηκαν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σούπερ μάρκετ και κέντρα διανομής, με στόχο τη διεύρυνση της γνώσης τόσο για την αγορά, όσο και για τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

«Συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην έκθεση και οι επαφές μας με εισαγωγείς και εμπόρους ήταν πολύ ουσιαστικές και στοχευμένες, αυξάνοντας τις πιθανότητες ολοκλήρωσης εμπορικών συμφωνιών», δήλωσε ο υπεύθυνος πωλήσεων της ΔΕΛΤΑ, Χάρης Κόρδας.

Το 2018 η IDDBA θα διοργανωθεί στη Νέα Ορλέανη της Λουιζιάνας, από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider