Διεθνής διάκριση για την Κρι Κρι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διεθνής διάκριση για την Κρι Κρι

Το πρώτο βραβείο κατέκτησε το στραγγιστό γιαούρτι 10% της Κρι Κρι στο διεθνή διαγωνισμό International Cheese Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρίας με την αλυσίδα supermarket Waitrose και την παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού με ιδιωτική ετικέτα, η Κρι Κρι βραβεύθηκε στην κατηγορία "YOGHURT NATURAL" ως το καλύτερο στραγγιστό γιαούρτι 10%. Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία με τη Waitrose, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή μια ιδιαιτέρως σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία, για την προώθηση του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, σε μια από τις πλέον ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας επιβραβεύθηκαν για ακόμα μια φορά. Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος να προσφέρουμε, σε Ελλάδα και εξωτερικό, αγνά και αυθεντικά προϊόντα από μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που εξάγει διεθνώς την παράδοση με επιτυχία.»

Σημειώνεται ότι το α' εξάμηνο του 2015, η εταιρεία σημείωσε άνοδο πωλήσεων σε ποσοστό 18,2% στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Στην εξέλιξη αυτή, σημαντικό ρόλο έπαιξε η επανάκτηση των μεριδίων αγοράς της Κρι Κρι στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τις νέες συνεργασίες στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα με τις εθνικές αλυσίδες super market TESCO και MARKS & SPENCER στη Μ. Βρετανία, και με αλυσίδες super market στην Ιταλία και το Βέλγιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider