Τα McDonald’s «αναποδογυρίζουν» την Ημέρα της Γυναίκας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα McDonald’s «αναποδογυρίζουν» την Ημέρα της Γυναίκας

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν τα McDonald’s για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας –το διάσημο «Μ» στην ταμπέλα της αλυσίδας στο Λίνγουντ της Καλιφόρνιας αναποδογύρισε και έγινε «W», παραπέμποντας στο «woman», δηλαδή γυναίκα.

Το λογότυπο της παγκόσμιας αλυσίδας θα γυρίσει… ανάποδα σήμερα σε όλα τα social media και τα κανάλια επικοινωνίας, ενώ σε 100 εστιατόρια το προσωπικό θα φορά ειδικά καπέλα και μπλουζάκια λόγω της ημέρας.

«Έχουμε μακρά ιστορίας υπεράσπισης των δικαιωμάτων της γυναίκας στον χώρο εργασίας και δίνουμε στις γυναίκες την ευκαιρία να εξελίσσονται και να επιτυγχάνουν», δήλωσε στο CNBC η Λώρεν Άλτμιν, εκπρόσωπος της παγκόσμιας αλυσίδας εστίασης. «Στις ΗΠΑ, είμαστε περήφανοι για τη διαφορετικότητα που έχουμε επιτύχει, αφού 6 στους 10 διευθυντές στα εστιατόριά μας είναι γυναίκες».

Ανάλογη πρωτοβουλία πήρε πρόσφατα και η Johnnie Walker, λανσάροντας μια περιορισμένη σειρά προϊόντων με την επωνυμία «Jane Walker» για τον Μάρτιο. Για κάθε φιάλη Jane Walker, η εταιρεία θα δωρίζει 1 δολάριο σε οργανώσεις που υπερασπίζονται τις γυναίκες, έως το ποσό των 250.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider