Από το Πεκίνο η αποκάλυψη του VW Touareg (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Από το Πεκίνο η αποκάλυψη του VW Touareg (vid)

Η ναυαρχίδα της VW, το Touareg, θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, στις 23 Μαρτίου. Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο λανσάρισμα μάλιστα, η VW οργάνωσε μεγαλειώδες ταξίδι με ένα μερικώς καλυμμένο πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο κάλυψε 16.000 χιλιόμετρα από τη Σλοβακία έως και την πρωτεύουσα της Κίνας.

Με κορυφαία χαρακτηριστικά πολυτέλειας αλλά και δυνατοτήτων κίνησης σε κάθε επιφάνεια, το Touareg στην τρίτη αυτή γενιά του παρουσιάζει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της μάρκας σε όλους τους τομείς.

Το μοντέλο διαθέτει ότι πιο σύγχρονο σε συστήματα ασφαλείας και άνεσης ενώ οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν έναν από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς πίνακες οργάνων (Innovision Cockpit) στην αυτοκινητοβιομηχανία, που αποτελεί ενιαίο τμήμα με την επίσης ψηφιακή και τεραστίων διαστάσεων οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο άνω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Κορυφαία υλικά κατασκευής και αχανείς χώροι συνθέτουν ένα εξαιρετικής άνεσης εσωτερικό. Προηγμένα κινητήρια συστήματα, αερανάρτηση και σύστημα τετραδιεύθυνσης, υπόσχονται κορυφαία οδικά χαρακτηριστικά και άνεση, μαζί με δυνατότητα ασφαλούς κίνησης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Αισθητικά το Touareg ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική τάση της μάρκας έτσι όπως αυτή εκφράστηκε κυρίως από το εντυπωσιακό Arteon, με τη φαρδιά και λεπτή μάσκα εμπρός να αποτελεί συνέχεια των φωτιστικών σωμάτων. Συνολικά οι φόρμες είναι πολύ ξεκάθαρες χωρίς στοιχεία εντυπωσιασμού, ταυτόχρονα όμως ενισχύουν την αίσθηση της στιβαρότητας και του δυναμισμού.

Από το Πεκίνο η αποκάλυψη του VW Touareg (vid)
Από το Πεκίνο η αποκάλυψη του VW Touareg (vid)
Από το Πεκίνο η αποκάλυψη του VW Touareg (vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider