Μία Lamborghini το ακριβότερο χειριστήριο για Xbox (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μία Lamborghini το ακριβότερο χειριστήριο για Xbox (vid)

Ενας φανατικός φίλος του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Forza-Motorsport 7 δημιούργησε το ακριβότερο χειριστήριο για Xbox στον πλανήτη. Ο Γάλλος Gamer και χρήστης του Ιnstagram pogforever αξιοποίησε μία πραγματική Lamborghini Aventador και τη μετέτρεψε κατάλληλα, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σαν ηλεκτρονική κονσόλα και χειριστήριο του Forza 7.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος από τη μνημειώδη μετατροπή και υποστηρίζει, ότι βιώνει χάρη σε αυτήν την απόλυτη εμπειρία αγωνιστικής οδήγησης. Μάλιστα ανέβασε σε video τις σημαντικότερες φάσεις μετεξέλιξης της Lamborghini από ένα απλό supercar σε χειριστήριο του Xbox, που επισκιάζει οτιδήποτε ανάλογο είχαμε δει μέχρι σήμερα. Θα θέλαμε πάντως να είχε τελειοποιήσει τη δουλειά του και να μην κρέμονταν τα καλώδια έτσι χύμα έξω από το αυτοκίνητο.

Να σημειώσουμε, ότι η πορτοκαλί Lamborghini Aventador δεν έχει τεθεί για κάποιον λόγο εκτός κυκλοφορίας, αλλά λειτουργεί κανονικά και είναι σε θέση να ανεβάσει την αδρεναλίνη του οδηγού της και σε κανονικές συνθήκες οδήγησης στον δρόμο. Αν είναι πάντως ο τύπος τόσο τρελός, όσο φαίνεται στο video, τότε καλύτερα να περιοριστεί στους εικονικούς αγώνες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Μία Lamborghini το ακριβότερο χειριστήριο για Xbox (vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider