Folli Follie: Απόφαση για συντηρητική κατάσχεση περιουσίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Απόφαση για συντηρητική κατάσχεση περιουσίας

Τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας Folli Follie και πέντε μελών του διοικητικού της συμβουλίου επέβαλε με προσωρινή διαταγή της η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών Ειρήνη Κατινιώτη μετά από αίτηση 3 επενδυτών και μιας ξένης εταιρίας που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.

Η προσωρινή διαταγή, η οποία ισχύει μέχρι τη σύζητηση της κύριας αίτησης, αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ. Επί της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση, πώληση κ.λπ.) περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού.

Aνεξαρτήτως του ποσού, η απόφαση κρίνεται σημαντική γιατί ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης.

Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙOΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και των: Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη, Ειρήνης Νιώτη.

Σημειώνεται ότι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρίας και 7 μελών του ΔΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider