Papaspirou: Οι γιορτές είναι «οικογενειακή» υπόθεση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Papaspirou: Οι γιορτές είναι «οικογενειακή» υπόθεση

Η πιο χαρμόσυνη περίοδος του χρόνου μόλις ξεκίνησε και τα καταστήματα Papaspirou είναι ο απόλυτος προορισμός σας για κάθε περίσταση καθώς προσφέρουν μια ανεξάντλητη ποικιλία από εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα παρασκευασμένα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες.

Τις λαμπερές αυτές μέρες αγαπημένα πρόσωπα συναντιούνται γύρω από στολισμένα τραπέζια, δώρα και χαμόγελα μοιράζονται παντού και πλούσια εδέσματα κερδίζουν τα βλέμματα. Εμπνευστείτε από τα ολοκληρωμένα γιορτινά menu Papaspirou και απολαύστε εκλεκτές αλμυρές και γλύκες προτάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στα Χριστουγεννιάτικα γεύματα και στα πάρτι της Πρωτοχρονιάς, σε μοναδικές υπηρεσίες catering αλλά και σε οποιαδήποτε προσωπική ή εταιρική στιγμή απαιτεί άρωμα εορταστικό.

Must επιλογές είναι τα παραδοσιακά μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι Κάσου, οι δίπλες και οι κουραμπιέδες, το panettone που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο αλλά και τα christmas cookies. Για την Πρωτοχρονιά ο Papaspirou προτείνει την παραδοσιακή βασιλόπιτα και τη βασιλόπιτα τσουρέκι ενώ η τούρτα κάστανο montblanc παραμένει κλασικά εντυπωσιακή επιλογή. Επιπλέον, μην αμελήσετε να δοκιμάσετε και τα διαχρονικά best of των γιορτών: terina σολομού και λαχταριστές τάρτες, αχνιστές σούπες και ζουμερά κρεατικά, όπως το virginia ham και η παραδοσιακή γαλοπούλα, αλλά και finger food επιλογές για ατέλειωτο τσιμπολόγημα.

Στα καταστήματα Papaspirou θα ανακαλύψετε επίσης και μια τεράστια ποικιλία από 17 και πλέον είδη ψωμιού -μεταξύ άλλων και το πατροπαράδοτο Χριστόψωμο- , τραγανά κριτσίνια και μπατόν σαλέ καθώς και χαρακτηριστικές γλύκες δημιουργίες που θα πλαισιώσουν τέλεια κάθε εορταστικό τραπέζι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.